Neler Yeni

Uygun Fiyatlı Kalıcı Parfüm Önerisi (ERKEK)

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yiğit Çelik
Arkadaşlar merhaba, 500-1000tl arası bi bütçem var o dışarıda herkesin üzerinde kokan parfümlerden istemiyorum, farklı bir koku istiyorum. Zara Silver düşünmüştüm ama o da malum herkeste var öneriniz var mı çok ağır olmasın.

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba, 500-1000tl arası bi bütçem var o dışarıda herkesin üzerinde kokan parfümlerden istemiyorum, farklı bir koku istiyorum. Zara Silver düşünmüştüm ama o da malum herkeste var öneriniz var mı çok ağır olmasın.
Calvin Klein biraz uçucu ama ferah temiz kokan bir parfüm en son 100-150ml mi ne 1100 biseydi.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yiğit Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Calvin Klein biraz uçucu ama ferah temiz kokan bir parfüm en son 100-150ml mi ne 1100 biseydi.
Kokusu eminim güzeldir ama çok kullanılan bi tercih bu marka ve hep aynı ürünü kullanılıyor herkeste var ayırt edici bi koku lazım bana.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
Kokusu eminim güzeldir ama çok kullanılan bi tercih bu marka ve hep aynı ürünü kullanılıyor herkeste var ayırt edici bi koku lazım bana.
Frederic Patric parfümü dene, kendi parfümleri çok ayırt edici kokulara sahip. Yaşadığın yere göre internet sitesine girip satış noktalarından parfüm deneyebilirsin.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Berk
ck-obsession başka yoruma bakmana gerek yok. bu bütçede bu.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
mad parfum kalıcılık güzel bence oradan alabilirsin 2 tane ürün alırsın hatta bütçeyi az arttırsan 4 farklı ürün alırsın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. ye %50 indirim oluyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
mad güzeldir bakabilirsin

Reindi

80+ Silver
parfum kadar boş iş var mı sık deodorant çık evden ter kokma yeter hayatımda bir kere daha görmeyeceğim insan benim hakkımda iyi düşünse nolur kötü düşünse nolur

ananas_suyu

80+ Bronze
Calvin Klein parfümü olduğunu 10 kişiden sacene 2-3 biliyordur ayrıca istediğin bütçede kaliteli parfum aşırı az muadile yönelmelisin

Spectre_zz

80+ Bronze
Takipteyim, arkadasim da bana dior fahrenheit onermisti o nasildir iyiyse bu arkadas da alsin

Bir de tom fordu ovuyordu kiz arkadaslarim cok hosladina gidiyor

Tuzlu biraz ama yapacak bir sey yok

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Oğuz
Ben bir kere spor salonunda eğitmenin yanından geçiyordum. İlk defa bir parfümü sormak istedim. Bleu de chanel demişti. Mavi bir rengi vardı.
Şahsen odunsu kokuları seviyorum.

Top Bottom