Neler Yeni

Yardım Uygun fiyatlı kaliteli mikrofon lazım

siyabent

80+ Silver
klavye aula f75 mouse aj159 pro bu ikisinden çıkan sesleri almayacak bi mikrofon lazım oda beyaz olursa iyi olur siyahta olabilir ama

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi kaç ay önce 1500e fifine a6t bulmuştum ama kendi kulaklığımın mikrofonu idare eder diye almamıştım lakin şuan yeni sisteme geçtim bluetooth kulaklığa geçtim ve ekstra bir mikrofon ihtiyacı duyuyorum fifine a6t gibi masaya sabitlenme ayaklı olursa iyi olur
arka planda tv açık olunca evdekiler konuşunca sesleri engelleyebilecek bi mik lazım dediğim özelliklere sahip en uygun fiyatlı mikrofonu arıyorum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
ben mik aldm temu üzerinden bundan daha gelmedi gelince yorum yazarım istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
enes hünkar
program kullanmadan arka plan sesleri gitmiyor. fifine a6 kullanıyorum programsız leş. temuda stantlı vardı a6t çakması bakilabilir ona.

siyabent

80+ Silver
ben mik aldm temu üzerinden bundan daha gelmedi gelince yorum yazarım istersen
vergi dahil 1200 1300 falan bende şuan alsammı kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:

program kullanmadan arka plan sesleri gitmiyor. fifine a6 kullanıyorum programsız leş. temuda stantlı vardı a6t çakması bakilabilir ona.
programlarla uğraşasım hiç yok yaa

https://www.temu.com/goods.html?_bg...w2&refer_page_sn=10032&_x_sessn_id=qwsy01f5hg bu iyi midir? acaba inceleme videosunu falan bulan varsa atabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
enes hünkar
vergi dahil 1200 1300 falan bende şuan alsammı kararsızım

programlarla uğraşasım hiç yok yaa
Cardioid bir mikrofon tercih etmen gerekiyor. benimki Cardioid fakat 5 adım ötedeki sesi çok net alıyor. amd nin arka plan ses efekti çok kötü. nvidia nın çok daha iyi. amd kullandığımdan steelseries gg kullanıyorum eq+arka plan ses efekti uyguladım mikrofon kalitesi 2x arttı.

siyabent

80+ Silver
Cardioid bir mikrofon tercih etmen gerekiyor. benimki Cardioid fakat 5 adım ötedeki sesi çok net alıyor. amd nin arka plan ses efekti çok kötü. nvidia nın çok daha iyi. amd kullandığımdan steelseries gg kullanıyorum eq+arka plan ses efekti uyguladım mikrofon kalitesi 2x arttı.
Bende steelseries gg kullanıyorum şuan

pembe olmasa iyimiş :D ama mikrofonu iyi olsunda renk farketmez ya arada sıkılınca yayın falanda açarım belki götürsün yani

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bende vergi ile 1200 civarına aldım daha gelmedi bendekinde mikser var ama. Ek programsız direkt ayarlayabilliyorsun ayarları o yüzden tercih ettim

siyabent

80+ Silver
bende vergi ile 1200 civarına aldım daha gelmedi bendekinde mikser var ama. Ek programsız direkt ayarlayabilliyorsun ayarları o yüzden tercih ettim
Mikser var bizimde valide kullanıyor memnun

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Lloyd
klavye aula f75 mouse aj159 pro bu ikisinden çıkan sesleri almayacak bi mikrofon lazım oda beyaz olursa iyi olur siyahta olabilir ama
Uygun fiyatlı dediğin ne kadar mesela? Bütçe aralığı önemli.
Dış sesleri almayacak en uygun fiyatlı ve kaliteli seçenek Maono PD200X + boom arm'dır. Uzunca bir süredir de fiyat aralığındaki en iyi dinamik mikrofon olarak yer alıyor.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Musa Topçu
temudan alacaksan 1k kredi iadesinin gelmesini bekle daha uyguna gelmiş olur

Top Bottom