hocam havite o apralar verilmez. bütçeni biraz daha arttıramaz mısınBütçe 2.5 tl havit fuxi h7 nasıl olur kablosuz gecikmesi az kulaklık arıyorum
3-3.5 arasıKaç tl gibi mesala
3.5 a çıkabilirsen çok memnunum aşırı premium bi kulaklık fiyatının min. 2 katı bi deneyim sunuyo.O bantlara ne var hocam
Tamam hocam bunlara bakalım 2 tl civarına ne alınabilir işten çıktım bi yandanda o parayı vermek istemiyorum3.5 a çıkabilirsen çok memnunum aşırı premium bi kulaklık fiyatının min. 2 katı bi deneyim sunuyo.
o kadar çıkamam dersen 3 e tercih edilebilir alanlar memnun gibi![]()
MCHOSE X9 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
hocam valla durum içler acısı kablosuz 2k ya düzgün bişe yok. dersen hoşuna gider mi bilmem ama kulak içi kablolu kulaklık öerebilirim. 2 tane kulaklığım var öyle çok memnunum havit tarzı kulaklıklara göre çok daha iyi ses kasılıyo ve aşırı rahat konforlu oluyoTamam hocam bunlara bakalım 2 tl civarına ne alınabilir işten çıktım bi yandanda o parayı vermek istemiyorum