Çözüldü✓ Uygun fiyatlı laptop önerisi

Vague

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
8500
Merhaba herkese kardeşime dizüstü bir bilgisayar arıyoruz kendisi liseye başlayacak lise boyunca rahat edebileceği bir laptop lazım. Oyun oynamak ilk amaç değil zaten cs:go valorant gibi oyunları düşükte bile kaldırsa kafi. Önceliğimiz fiyat performans olup işlem yaparken rahat olmamız tavsiyelerinizi bekliyorum bütçemiz en fazla 8500 TL.

Merhaba herkese kardeşime dizüstü bir bilgisayar arıyoruz kendisi liseye başlayacak lise boyunca rahat edebileceği bir laptop lazım. Oyun oynamak ilk amaç değil zaten cs:go valorant gibi oyunları düşükte bile kaldırsa kafi. Önceliğimiz fiyat performans olup işlem yaparken rahat olmamız tavsiyelerinizi bekliyorum bütçemiz en fazla 8500 TL.
Reis masaüstü niye almıyorsunuz

hocam o fiyata 2. el bulunur malesef

masaüstü var zaten evde kardeşim de istemiyor zaten benim de şehir dışına gitme ihtimalim var gidersem pc yi de götüreceğim
Post automatically merged:

hiç yok mudur idareten bir laptop veya notebook

apu maalesef hocam o fiyata

2 side aynı sanırım ama biraz forumlara baktım bunu önermişler genelde

Hocam APU da olur sıkıntı yok hatta bütçe 10000 tl ye kadar çıkabilir bu dedikleriniz fena değil gibi duruyor 10k ya bulunabilir mi?

Hocam APU da olur sıkıntı yok hatta bütçe 10000 TL ye kadar çıkabilir bu dedikleriniz fena değil gibi duruyor 10k ya bulunabilir mi?
hocam 10kyada pek bişey yok sanırım baktımda şimdi

Hocam APU da olur sıkıntı yok hatta bütçe 10000 TL ye kadar çıkabilir bu dedikleriniz fena değil gibi duruyor 10k ya bulunabilir mi?
Laptoplardan nefret ediyorum hocam ben masaüstü deseydiniz 6 k ya frekans TV'nin inventusunu önerecektim 3 k da klavye mouse fare Carta curta gitse 9 k ya süper apu dizerdik ama apu bı laptopa 10 k değermi orası soru işareti

Laptoplardan nefret ediyorum hocam ben masaüstü deseydiniz 6 k ya frekans TV'nin inventusunu önerecektim 3 k da klavye mouse fare Carta curta gitse 9 k ya süper apu dizerdik ama apu bı laptopa 10 k değermi orası soru işareti
haklısınız hocam ben de karşıyım kendimi yırta yırta masaüstü aldırdım ama hem kardeşim istemiyor hem de babam sıcak bakmıyor mecburiyet var birazcık

katılıyorum hocam laptop kullanıcısı olarak 23k ya aldığım zamanlarda mis gibi masaüstü gelirdi :D

ama laptopta iyi şimdi hakkını yemeyim

Hocam APU da olur sıkıntı yok hatta bütçe 10000 TL ye kadar çıkabilir bu dedikleriniz fena değil gibi duruyor 10k ya bulunabilir

katılıyorum hocam laptop kullanıcısı olarak 23k ya aldığım zamanlarda mis gibi masaüstü gelirdi :D
Ben 2.400 e aldım masaüstü mü çöp mu değil işimi görüyor hızlı açılıyor oyunlarda sorun çıkarmıyor mesajımın altında var hatta özellikleri laptopum da var bikere yanlışlıkla bı düşürdüm çöp oldu jarz giriş yeri bozuldu ve CD yeri kırıldı uzun süredir kullanımdan tuşların kabı çıktı Hoparlör cızırtı yapıyor şuan satmaya çalışıyorum 2012 de 1 k ya almıştık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964
Son üye
wanted2259
Geri