Neler Yeni

Uygun fiyatlı laptop önerisi

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım laptop depremden dolayı kullanmaz hale geldi. Üniversite öğrencisiyim ve yaptığım iş gereği orta güçte bir laptopa ihtiyacım var. Malûm fiyat konusunda dikkatli olmak zorundayım. Taksitle alacağım. İşimi görebilecek iyi işlemcili bir laptop olsa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hocam bütçe ve ne tür işlerde kullanacağınızı belirtseniz daha iyi olur

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bütçe ve ne tür işlerde kullanacağınızı belirtseniz daha iyi olur
Hocam güçlü DAW yazılımları çalıştıracağım. Ayrıca video edit işleri için kullanacağım. Yani işlemci çok önemli. Bütçe 13 bin olabilir.

CYRA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayra Kerem
Hocam güçlü DAW yazılımları çalıştıracağım. Ayrıca video edit işleri için kullanacağım. Yani işlemci çok önemli. Bütçe 13 bin olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
Teşekkür ederim. Satın almak isterim işimi görecek bir cihaz fakat belirttiğim gibi taksitle almak zorundayım bu sebepten peşin olarak alamıyorum.
param güvende diye bir sistem var sitede onda taksit var mı bilmiyorum fakat bildiğin sıfır ürünmüş gibi satın alıyorsunuz evinize kargolattırıyorum eğer araştırırsanız ve taksit seçeneği varsa kapım her zaman açık ne demek :)

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
param güvende diye bir sistem var sitede onda taksit var mı bilmiyorum fakat bildiğin sıfır ürünmüş gibi satın alıyorsunuz evinize kargolattırıyorum eğer araştırırsanız ve taksit seçeneği varsa kapım her zaman açık ne demek :)
Araştırdım varmış. Para size peşin gelecek ben taksidi sahibinden.com a ödeyeceğim sanırım böyle anladım okuduğum yerden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Caner Kaygusuz
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Şu laptopunu satan arkadaşın ki gibi 2.el bir sistem almanı tavsiye edeceğim ama taksitle alma olayını bilmiyorum.Param güvende sisteminde varsa alabilirsin. Yoksa bu fiyatlara sıfır laptop almak çok mantıklı seçenekler değil üstelik güçlü de bir sisteme ihtiyacın varsa. Parana yazık etmiş gibi olursun.
Adam forumda ürün sattı ya la :D

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Top Bottom