Uygun fiyatlı TV + İnternet paketi önerisi

ByKusH123

80+
Reaksiyon skoru
2
Şu an Kablonet 100Mbps akıllı tarife kullanıyorum ve bunun içinde de televizyon paketi var. 7/24 sınırsız 100Mbps hıza çıkartmak istiyorum ama fiyatları biraz pahalı o yüzden başka internet firmalarını düşünüyorum. Netspeed ve Millenicom gibi ama ayrıyeten TV paketi de almam gerekiyor, öneriniz var mı?

Bana kalirsa tv paketini ayri sekilde alin. Ben Netspeed kullaniyorum ayriyeten tivibu kullaniyorum.

NetSpeed konusuna gelecek olursak kesinlikle oneririm. Hem en uygunu hem musteri hizmetleri kaliteli hemde internet hizmetleri cok iyi.

Taahhut yok. 100 mbps paket 98 tl (davet kodu ile 12 ayligina 93tl oluyor.)

Yurt disi kaynakli oyunlarda en dusuk ping degerlerini tt yurt disi cikislarini kullandigi icin netspeedden alirsin.
Yurt icine gelecek olursak netspeed ve turknetin 2 side tt cikislarini kullandigi icin pingleriniz hemen hemen ayni olur.

NetSpeedde bana tanimlanan 69 mbps hizin 66 download 7.6 uploadini sorunsuz aliyorum.

Bahsettigim indirimden yararlanmak icin basvururken LRS7H5 kodunu kullanip indirimden faydalanabilirsiniz hemde bana destek olmus olursunuz. 😊

Bana kalirsa tv paketini ayri sekilde alin. Ben Netspeed kullaniyorum ayriyeten tivibu kullaniyorum.

NetSpeed konusuna gelecek olursak kesinlikle oneririm. Hem en uygunu hem musteri hizmetleri kaliteli hemde internet hizmetleri cok iyi.

Taahhut yok. 100 mbps paket 98 TL (davet kodu ile 12 ayligina 93tl oluyor.)

Yurt disi kaynakli oyunlarda en dusuk ping degerlerini tt yurt disi cikislarini kullandigi icin netspeedden alirsin.
Yurt icine gelecek olursak netspeed ve turknetin 2 side tt cikislarini kullandigi icin pingleriniz hemen hemen ayni olur.

NetSpeedde bana tanimlanan 69 mbps hizin 66 download 7.6 uploadini sorunsuz aliyorum.

Bahsettigim indirimden yararlanmak icin basvururken LRS7H5 kodunu kullanip indirimden faydalanabilirsiniz hemde bana destek olmus olursunuz. 😊
Tivibu paketine ayrıca kaç tl veriyorsunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,823
Üyeler
184,689
Son üye
izufps
Geri