Uygun Fiyatlı Windows

Reaksiyon skoru
4
Selamun Aleyküm. Malum orjinal windows fiyatları cidden pahalı ve ben korsan yazılım kullanmak istemiyorum.
Windows un sitesinden bakınca windows 10 un 1.000 TL civarında olduğunu görüyoruz ancak ben sadece 1 bilgisayara kurmak istiyorum windowsu ona göre bi seçenekde bulamadım
yardımcı olursanız sevinirim.

bence direk key al gerçekten o fiyatlar çok yüksek.

İnternette satılan keylerin Orjinal olmadığını açıkladı adamlar. orjinal arıyorum yoksa bende biliyorum usb ye iso yu yazdırıp 50 tl lik keyle onaylatmayıda orjinal istiyorum.

Selamun Aleyküm. Malum orjinal windows fiyatları cidden pahalı ve ben korsan yazılım kullanmak istemiyorum.
Windows un sitesinden bakınca windows 10 un 1.000 TL civarında olduğunu görüyoruz ancak ben sadece 1 bilgisayara kurmak istiyorum windowsu ona göre bi seçenekde bulamadım
kardeş,im valla fiyatlar uçuyor eğer profesyonel değilsen kaçak key ile devam etmeni öneririm

ben GG'dan 4 Tl ye aldım. Etkinleştirildi ve güncelleme vs alıyorum. Ne kadar patlamadan gider bilmiyorum ama çok fazla alan kullanıcı var. Ve hiç şikayet ettiklerini duymadım.

İnternette satılan keylerin Orjinal olmadığını açıkladı adamlar. orjinal arıyorum yoksa bende biliyorum usb ye iso yu yazdırıp 50 tl lik keyle onaylatmayıda orjinal istiyorum.
4-5 sene bahsettiğin orjinal olmayan key ile Pc çalıştı bir sorun olmadı. Yeni sistem topladım ve anakartım da değiştiği için 3 yıl önce alıp kullanmadığım Key ile lisansladım yine bir problem yok.
Demek istediğim Retail ürün anahtarının yaptığını OEM ürün anahtarı da eksiksiz yapıyor ve bu Microsoft'un net üzerinden onaylaması ile oluyor.
Bu kadar hassas düşünme, zaten Bill Gates amcanın 102 Milyar doları var bizden de para kazanmasın (:

Son düzenleme:
1 Ay önce 7 TL ye Windows 10 Pro OEM anahtarı almıştım 2 tane ama şuan bulamadım internette

Özelden yazdığımı uygula.

Şimdi abiler bill gates in milyonları beni ilgilendirmiyo okadarda hak geçer anlatabiliyomuyum korsan önermeyin varsa bunun bi yolu onu soruyorum ben yoksa yok yane

Şöyle bir site var dene istersen.

N11 ve hepsiburada gibi sitelerde 20-50 liraya oem key satılıyor. Deneme sürümü Win10'u böyle etkinleştirin. Bende öyle yapmıştım.

Geri