Neler Yeni

uygun işletim sistemi

thEneSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes karamuk
casper nirvana f650 gold laptop um var
"i5 8th" "8gb ram 2400mhz ddr4" "nvidia 940mx" "4yıllık" "windows 10 pro"
-Laptoplardan pek anlayamadığım için çok fazla kasma ,takılma, cpu%100 kullanımı, çeşitli uygulamaları yavaş çalıştırma gibi problemlerim oluyor bunu için farklı bir işletim sistemi varmı veya extradan donanım mı sağlamam gerekiyor karar veremedim.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
bilgisayar gayet iyi kasma donme yapmaması gerek. ssd eklersen performans farkini net sekilde görürsün

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam ben yanlis hatirlamiyor isem i5 2332 olan model bilgisayarim ile win 10 pro kullaniyordum.

thEneSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes karamuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar gayet iyi kasma donme yapmaması gerek. ssd eklersen performans farkini net sekilde görürsün
bende sırf onun için ayrıyetten ssd aldım kendim taktım (256gb sandisk) ama hala verimli bir çalışma alamıyorum, bu yüzden işletim sisteminden kaynaklandığını sanıyorum win 10 pro crakli ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarlardan anlarım ama konu laptopa gelince baya bi tedirgin oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben yanlis hatirlamiyor isem i5 2332 olan model bilgisayarim ile win 10 pro kullaniyordum.
cpu %100 kullanım sorunu için ssd aldım düzelir diye ama çözüm olmadı, şimdide ram almayı düşündüm ekstradan 16gb yapacaktım birde buradan fikir alayım dedim

Top Bottom