Neler Yeni

❌İndirim Bitti! UYGUN MONİTÖR ARAYANLAR KAÇIRMASIN GameBooster 23.8 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS

serhatkara34

80+ Bronze
O alınmaz bu alınmaz ne alalım bu fiyata anca bu kadar geliyor ve gayet iyi bu fiyata
sen bunlara bakma dostum ben yazdım anlatamadım üstündeki markalar sadece gösteriş paneller önemli dedim anlamadılar samsung veya Lg alınca ekranını samsung Lg falan yapıyor sanıyor adamlar bazılarıda 2000lıraya 360hz oled arıyor beğenmediler fiyatı :D :D :D

leggate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren ak
sen bunlara bakma dostum ben yazdım anlatamadım üstündeki markalar sadece gösteriş paneller önemli dedim anlamadılar samsung veya Lg alınca ekranını samsung Lg falan yapıyor sanıyor adamlar bazılarıda 2000lıraya 360hz oled arıyor beğenmediler fiyatı :D :D :D
Aynen öyle dediğiniz gibi ne desek de boş

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

serhatkara34

80+ Bronze
bu monitörü kötüleyen adamın evindeki yorumu yaptığı monitör :D :D :D

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    34.7 KB · Hit: 50

ErdalTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ErdalTK

Can...

80+ Platinum

serhatkara34

80+ Bronze

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bende sana diyorum ki gaming diye satılan ürünler pazarlama içine gene ofis bilgisayarinda bulunan parçalar var 2.el den güzel bir monitor alınabilir bunlara bakma demende saçma olmuş kalitesiz bir panel ile çile çektireceksin adama
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://shbd.io/s/EeWdSdVE en basitinden bu daha iyi markası var içinde ips panel var panel ne marka bilmiyorum ama bu gameboosterden iyidir o kesin

O alınmaz bu alınmaz ne alalım bu fiyata anca bu kadar geliyor ve gayet iyi bu fiyata
Hayır iyi falan değil bu fiyata 2.el temiz 75 hz bulunur

bu monitörü kötüleyen adamın evindeki yorumu yaptığı monitör :D :D :D
Gigabyte kullandım zamanında şimdi Herhalde LG marka panel olması gerek HP var bence bilmeden yorum yapmayın

Spnyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sefa Berkan Gerez
Aktif olarak 1 senedir kullanıyorum. Hiç bir arızanın kötü tarafını görmedim. Gayet memnunum . Renkleri parlaklığı iyidir. Alınır gecen sene 2000 tl ye almıştım çok uygun demiştim. Bu sene bu fiyata kaçırmayın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Siz 9 10k para verip IPS 240 hz Asus monitör alınca panel asus kendi ürettiğini falan düşünüyor iseniz baya yanılıyorsunuz kimin bütçesi neye yetiyorsa onu alır markalara karşı ön yargınızı bırakın artık marka takıntısından kurtulun bence

leggate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren ak
Bende sana diyorum ki gaming diye satılan ürünler pazarlama içine gene ofis bilgisayarinda bulunan parçalar var 2.el den güzel bir monitor alınabilir bunlara bakma demende saçma olmuş kalitesiz bir panel ile çile çektireceksin adama

https://shbd.io/s/EeWdSdVE en basitinden bu daha iyi markası var içinde ips panel var panel ne marka bilmiyorum ama bu gameboosterden iyidir o kesin

Hayır iyi falan değil bu fiyata 2.el temiz 75 hz bulunur

Gigabyte kullandım zamanında şimdi Herhalde LG marka panel olması gerek HP var bence bilmeden yorum yapmayın
Atığı monitör de 75 hz ve IPS ayrıca sıfır varken ben niye gidip aynı fiyata 2.el alayım panelinin iyi olduğunu nerden biliyorsun zaten gaming monitor değil bütçesi düşük kişiler için gayet iyi bir monitör bu kadar takmaya gerek yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Oyuncu monitörü tabiri yanlış olmuş fakat genel kullanım ve ikinci monitör için gayet ideal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,291
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom