önerim 6k ile 4tb ssd almanız anakartınız da m.2 ve gen4 desteği varsa süper olurF/P ürün SSD ve HDD taşınılabilir olanlardan bildiğiniz güzel marka var mı 2tb SSD ve 500gb HDD almayı düşünüyorum
ikisi için ayrı ayrı 3k bütçe
Anakartimda M2 var ama gen4 var mı onu bilmiyorum ayrica HDD bozuk oyun indirmeye çalıştığım zaman hata veriyor yani HDD kesin almam lazım o yüzdenönerim 6k ile 4tb ssd almanız anakartınız da m.2 ve gen4 desteği varsa süper olur
6kya 4Tb ssd varsa önerebilir misinönerim 6k ile 4tb ssd almanız anakartınız da m.2 ve gen4 desteği varsa süper olur
2 hafta önce bakmıştım hikisemi veya hikivisionun vardı şimdi en ucuz ssd 9k olmuş bu fiyatlar nasıl böyle uçtu 2 haftada6kya 4Tb ssd varsa önerebilir misin
o zaman şöyle yap en mantıklısı 2tb m.2 al 4k civarında 2k ile de 960 veya benzeri bir sata ssd alAnakartimda M2 var ama gen4 var mı onu bilmiyorum ayrica HDD bozuk oyun indirmeye çalıştığım zaman hata veriyor yani HDD kesin almam lazım o yüzden
Teşekkür ederim2 hafta önce bakmıştım hikisemi veya hikivisionun vardı şimdi en ucuz ssd 9k olmuş bu fiyatlar nasıl böyle uçtu 2 haftada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman şöyle yap en mantıklısı 2tb m.2 al 4k civarında 2k ile de 960 veya benzeri bir sata ssd al
rica ederim ama hdd alma sakın m2 ve sata ssd alTeşekkür ederim