Uygunplay.com Güveni̇li̇r Mi̇?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,404
Arkadaşlar selam bi site gordum bugun fiyatlar cok ucuz geldi ama sizede bi soruyum dedim site bu:

Güvenilir kanka 3 defa ürün satın aldım fakat valorant random hesap satın alacaksan açıklamayı okumanı tavsiye ederim bazıları garantisiz ürün e postası değişmez yani.

Arkadaşlar selam bi site gordum bugun fiyatlar cok ucuz geldi ama sizede bi soruyum dedim site bu:
güvenilir ben growtopiacıyım dl almıştım vp falan da alan arkadaşım oldu, aşırı hızlılar, dlyi mesela diğer siteler 2-3 saatte getirirken burası abartısız verdiğim dakika getirmişti siparişi.

kanka şuan çoğu siteye göre uygun satıyolar vp'yi ben 2 3 defa vp aldım
zaten paytr kullanıyolar yeni yerler çıkması güzel ya

Hesap satın almak için uygunplayden ALMAYIN, ALDIRTMAYIN. İtem satın alım veya VP satın alımlarında nasıllar onu bilmiyorum, fakat hesap konusunda sakın sakın o bataklığın içine girmeyin çıkamıyorsunuz. Hesabı satın alırken sitede "aynı gün teslim" diye bir yazı görüp heveslenerek hesap satın aldım, fakat daha sonra gördüm ki işler öyle değilmiş :). Hesabı satın aldım ve beklemeye başladım bir gün geçti iki gün geçti üç gün geçti en sonunda patladım ve gittim canlı desteğe sordum "hesabım bana ne zaman teslim edilecek?" canlı destek bana "48 saat içinde teslim edilir efendim" dedi haydi bakalıım macera yeniden başlıyor bekle bakalım 2 gün daha neyse 2 gün daha geçti dedim "hala hesap yok nasıl bir iştir bu sitede gün içerisinde teslim yazıyor diye aldım 5 gün geçti neden hala bana hesabım verilmedi?" canlı destek bana "bütün kullanıcıların hesabını aynı anda teslim edeceğiz efendim hesapları hazırlıyoruz sabırla bekleyin" dedi tamam dedim bir gün daha bekledim 6 gün oldu gittim discord adreslerinden yetkililerle konuştum onlarda aynı şeyi dedi "toplu teslimat yapacağız hesaplar yarın veya öbür gün teslim edilir" tamam dedim yine beklemeye başladım bugün 8. gün ve hala hesabım yok 1 saat önce falan yine yazdım "hesabım ne zaman teslim edilecek yeter artık discorddaki yetkililer hep teslimat tarihini erteleyip duruyor sizde sabırlı olun diyorsunuz sabrım bitti tükendi ya para iadesi yapın ya da hesabımı verin" canlı destek "iade kabul etmiyoruz efendim hesaplar gelecek bizden kaynaklı bir sorun efendim hesaplar hazırlanıp teslim edilecek" artık dayanamadım ve "kaç gündür hazırlıyorsunuz hesabı :D????? Bahaneniz de "ToPLu TeSLiMaT YapAcAĞız" başka yalan mı bulamadınız Allah için" dedim az bile dedim bence bi 3 gün daha bekleyeceğim eğer hala teslimat yapılmazsa yasal işlemlerle hakkımı söke söke alacağım inşallah.

Geri