Neler Yeni

Uyku düzenim yok, günde kaç saat uyuyorsunuz ?

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Merhaba, kendimi bildim bileli bilgisayar başında zaman geçiren biriyim.
Çok fazla bir süre boyunca bilgisayar başında vakit geçirdim,sabahladım uyku düzenimi bir türlü rayına oturtamadım. Çalışmıyorum ve mezuna kalmış durumdayım, yetişkin bir insan ne kadar uyumalı ve forumda ki
insanlar günde ne kadar uyuyor merak ettim. Gün içerisinde 10 saat civarı uyuyorum ve kalkmak istemiyorum, günlük 6 saat civarı uykuya ayırmayı düşünüyorum artık. Bu şekilde devam etsem bir zararı olur mu ?

woutahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ahmet Burak
Çok fazla bir süre boyunca bilgisayar başında vakit geçirdim,sabahladım uyku düzenimi bir türlü rayına oturtamadım. Çalışmıyorum ve mezuna kalmış durumdayım, yetişkin bir insan ne kadar uyumalı ve forumda ki
insanlar günde ne kadar uyuyor merak ettim. Gün içerisinde 10 saat civarı uyuyorum ve kalkmak istemiyorum, günlük 6 saat civarı uykuya ayırmayı düşünüyorum artık. Bu şekilde devam etsem bir zararı olur mu ?
neden uykundan kısıyorsun uyku önemli

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden uykundan kısıyorsun uyku önemli
Evet ama bir kaç yerde araştırdım 6 saat üzeri uyku insanları hantallaştıryor diyerek paylaşmışlar. Denemek istiyorum bu yöntemi

Metox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Metin
Hayatta bi amacın yoksa vücudun kalkmak için bir sebep olmadığından atalarımızın dediği uyudukça uyursun mottosuyla hareket edersin. Vücudun yorulmadığından uyuyamıyorsun. Kalkmak için heyecan duyduğun birey olmadığı için veya zorunlu olmadığın için beynini kalkmaya programlamıyorsun. Kendine bir iyilik yap hayatını düzene sok en kötü 1-2 saat yürüyüş veya spora git

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatta bi amacın yoksa vücudun kalkmak için bir sebep olmadığından atalarımızın dediği uyudukça uyursun mottosuyla hareket edersin. Vücudun yorulmadığından uyuyamıyorsun. Kalkmak için heyecan duyduğun birey olmadığı için veya zorunlu olmadığın için beynini kalkmaya programlamıyorsun. Kendine bir iyilik yap hayatını düzene sok en kötü 1-2 saat yürüyüş veya spora git
3 sene boyunca fitness yapmıştım ve sıkıldığım için bırakmıştım ve dediğin doğru o zamanlar bayılıp kalıyordum, çalışırkende aynı şekildeydi bu aralar dediğim gibi evdeyim yürüyüş yapabilirim. 6 saatlik bir uyku yeterli mi sizce ?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
3 sene boyunca fitness yapmıştım ve sıkıldığım için bırakmıştım ve dediğin doğru o zamanlar bayılıp kalıyordum, çalışırkende aynı şekildeydi bu aralar dediğim gibi evdeyim yürüyüş yapabilirim. 6 saatlik bir uyku yeterli mi sizce ?
Yeterli. Ben işimden dolayı ortalama 4 saat uyuyorum.

jımalya

80+ Bronze
gece 4 de yatip ogleden sonra 4 de kalkarim yalvaririm yardim edin

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Metox'a katılıyorum. Sabah kalkmak için bir sebebinin olması lazım. Gün içinde yorulman lazım, kendini bitirmen gerekli değil. 1-2 saat yürümenin enerjisine denk bir şeyler olabilir. Bir de uykudan önce ne yaptığın da önemli. Uyumadan yarım saat önce telefona ve bilgisayara bakmaman daha doğru olur. Çünkü iştah açıcı olabiliyor örneğin reels e bir takılırsın izle izle bitmez.

Metox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Metin
Kendini alıştırmanla alakalı bir şey bir süre sonra alışırsın. 6 saat gelişim sürecini tamamladıysan 20 yaş üstü isen yeter.

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Bugünden başlıcam bakalım, faydası olursa tekrar yazarım merak eden olursa sonucu görmüş olur.
Teşekkürler yanıtlar için iyi geceler.

Aaahmt

80+ Silver
Okula gitmiyorum, çalışmıyorum bende senin gibi bilgisayar başındayım fakat uykumdan kesmeyi hiçbir zaman düşünmedim (ortalama 9-10 saat uyuyorum-uyku düzenim yok)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Metox'a katılıyorum. Sabah kalkmak için bir sebebinin olması lazım. Gün içinde yorulman lazım, kendini bitirmen gerekli değil. 1-2 saat yürümenin enerjisine denk bir şeyler olabilir. Bir de uykudan önce ne yaptığın da önemli. Uyumadan yarım saat önce telefona ve bilgisayara bakmaman daha doğru olur. Çünkü iştah açıcı olabiliyor örneğin reels e bir takılırsın izle izle bitmez.
1-2 saat yürüme benim için çok iyi bir fikir oldu hocam. Bende arkadaş gibi düzensiz bir hayata sahibim bu fikri uygulayacağım teşekkürler

dextermr

80+
vücudun yorulmadığı için uyuyamıyorsun işe gir ya da spor yap

Aaahmt

80+ Silver
vücudun yorulmadığı için uyuyamıyorsun işe gir ya da spor yap
Bu çok doğru 2 yıldır evde yatıyorum çalışmıyorum okumuyorum uyku düzenim olmadığı için kendimi çok anormal hissediyorum fakat arada günlük haftalık işlere gidince akşam eve gelip yemeği yiyip düşüp yatıyorum

Top Bottom