dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
18.Kac yasindasin mumkun degil o kadar uyumak
18.Kac yasindasin mumkun degil o kadar uyumak
Cok ilginc saglikli degil uyuman gerek
Kendi kendime uyanıyorum. Dinç de kalkıyorum. Şuan iyiyim ama sağlıklı olmadığını biliyorum.Cok ilginc saglikli degil uyuman gerek
Cok garip bi doktora gorunmende fayda var eger dinc kalkabiliyorsanKendi kendime uyanıyorum. Dinç de kalkıyorum. Şuan iyiyim ama sağlıklı olmadığını biliyorum.
Gittim doktora. Uyku ilacı verdi. Onunla da çok fazla uyumaya başladım. Sonra bıraktım.Cok garip bi doktora gorunmende fayda var eger dinc kalkabiliyorsan
Bi sikintin mi var hastalik falanGittim doktora. Uyku ilacı verdi. Onunla da çok fazla uyumaya başladım. Sonra bıraktım.
Yo. Normal yaşıyorum. Bi hastalığım sıkıntım yok çok şükür.Bi sikintin mi var hastalik falan
Normalde rahatıma düşkünüm 10 saat yatıyordum ama okuduğum kitap beni biraz düşündürdü artık 7 saat uyuyorumGünde kaç saat uyuyorsunuz? Ben 7 saatten az uyumaya dikkat ediyorum. Uyku bana ciddi anlamda zaman kaybı gibi geliyor. Günde 8 saat uyuyorsanız gününüzün 1/3'ini uykuyla harcıyorsunuz demektir. Ben akşam saat 11-12 gibi yatıyorum sabah 6'da kalkıyorum.