Ben uyku modunda indirme yapamayacağımı biliyorum sorduğum şey şu şimdi indirmeyi durdurup uyku moduna alıp yarın kaldığım yerden devam ettirebilir miyim?Uyku modunda herhangi bir indirme yapamazsın. Sadece indirmeyi açıp monitörünü kapatabilirsin.
Nereden indireceğine bağlı. Örneğin herhangi bir oyun platformu ya da indirme programıysa yapabilirsin. Ama herhangi bir dosyayı indireceksen bazı dosyalarda durdurduğunda sorun oluyor onu test etmek içinse durdur devam ediyorsa sorunun cevabı evet olabilir. Ama yine de emin değilim zaman aşımına uğradı diyebilir bende çok olmuştu.Ben uyku modunda indirme yapamayacağımı biliyorum sorduğum şey şu şimdi indirmeyi durdurup uyku moduna alıp yarın kaldığım yerden devam ettirebilir miyim?
Riske atamıcam çünkü yüklediğim yerde galiba sınır var 100 kb nin üstüne çıkmıyor indirme hızı o yüzden diyorumNereden indireceğine bağlı. Örneğin herhangi bir oyun platformu ya da indirme programıysa yapabilirsin. Ama herhangi bir dosyayı indireceksen bazı dosyalarda durdurduğunda sorun oluyor onu test etmek içinse durdur devam ediyorsa sorunun cevabı evet olabilir. Ama yine de emin değilim zaman aşımına uğradı diyebilir bende çok olmuştu.
Valla çok büyük bir dosya değilse atılabilir riske ama 2,3 gbyse 100kb zaten nete çok bir yavaşlık vermez arkada yarın yine işlerini yapabilirsin.Riske atamıcam çünkü yüklediğim yerde galiba sınır var 100 kb nin üstüne çıkmıyor indirme hızı o yüzden diyorum
Riske atamıcam çünkü yüklediğim yerde galiba sınır var 100 kb nin üstüne çıkmıyor indirme hızı o yüzden diyorum
AntiTorrentci tarikatı var burda kardesm o yüzden.Yok torrent değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden ki?