Uyku problemi?

Reaksiyon skoru
474
Arkadaşlar gelecek yıl yks sınavım var öncesinde günde rahat 12 saat uyuyordum, sınav'a çalışmak zorunda oldugum için günde 7-7,5 saat uyuyabiliyorum. Ders çalışmaya başladıgımda göz kapaklarıma ağrı çöküyor kahveler etki göstermiyor varmı öneriniz?

Okuma alışkanlığın olmadığı içindir dostum. Kitap okumayan bir insanın eline bir kitap verip okumasını istediğin zaman 15 dakika içerisinde kafası düşmeye başlar. Rahatsız bir pozisyon seçmelisin çözüm olarak.

Aynı sorun bende de var ama tam tersi ben de uyuyamıyorum nasıl çözeceğimi de bilemiyorum. Lgs günü 3 saatlik uykuyla girmiştim sınava . Uykunun açılmasını istiyorsan soğuk suyla yıkan , enerji veren bir şeyler iç ye falan.

Okuma alışkanlığın olmadığı içindir dostum. Kitap okumayan bir insanın eline bir kitap verip okumasını istediğin zaman 15 dakika içerisinde kafası düşmeye başlar. Rahatsız bir pozisyon seçmelisin çözüm olarak.
Bende senin gibi düşündüm, yamuk plastik sandalyenin üstünde ders çalışıyorum. Kitap konusunda da haklısın walla ne diyeyim. :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun bende de var ama tam tersi ben de uyuyamıyorum nasıl çözeceğimi de bilemiyorum. Lgs günü 3 saatlik uykuyla girmiştim sınava . Uykunun açılmasını istiyorsan soğuk suyla yıkan , enerji veren bir şeyler iç ye falan.
Bi ara redbull'a kahve koydum o derece.

Kış ise pencereyi aç. Soğuk hava seni dinç tutar ben böyle yapıyorum
Soğuk duş alıp kışın camı açarsan eve imam çağır en azından hemen yıkarlar :D

Aga çok zor değil mi? Ben Ramazan ayında bir kez denedim, kalbim durmak üzereydi.
Ona soğuk şoku falan deniyordu 10 saniye sürüyor ( alışma süreci yok her suya girdiğinde yaşanıyor )

Bende senin gibi düşündüm, yamuk plastik sandalyenin üstünde ders çalışıyorum. Kitap konusunda da haklısın walla ne diyeyim. :(

Bi ara redbull'a kahve koydum o derece.
he yine olmadıysa valla uyu yani konu yetiştirmek zor ama yapacak bir şey yok ben senin yerinde olsam okuldaki rehber hocasına sorardım onlar bu konularla ilgileniyor.

Geri