Uyumlu çalışırmı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba linkleri ekliyorum sistemde 1. olan ram takılı yanına 2. linkteki rami alsam uyumlu olurmu NOT:Şaun cl 15 ramleri zaten cl16 olarak çalıştırıyorum.

1. Sistemdeki Ram: RAM
2.Alacağım Ram: RAM Görüşlerinizi bekliyorum uyarsa gaming gecesinden almayı düşünüyorum.

%100 uyumlu olmayabilir. Çünkü çip farkı var bariz bir şekilde. Belki sorun yaşayabilirsin.

2side kaliteli ramler. uyumlu olur diye düşünüyorum.

%100 uyumlu olmayabilir. Çünkü çip farkı var bariz bir şekilde. Belki sorun yaşayabilirsin.
Hmm yani arada 100 lira gibi fark olucak vermeme deyecekmidir? Nasıl bir sorun açabilir.

Hmm yani arada 100 lira gibi fark olucak vermeme deyecekmidir? Nasıl bir sorun açabilir.
Değer mi bilemem, değmesi için çalışması gerekiyor ilk başta :D. Sorun olarak PC açılmayabilir, RAM'den dolayı mavi ekran hatası alabilirsin.
nerden öğreniyorsun ramlerin çiplerini?
Bu sefer tahmin ettim. Micron'un kendi belleklerinde bi' zahmet Micron çip vardır, Panther'de Micron çip yok diye biliyorum.

Değer mi bilemem, değmesi için çalışması gerekiyor ilk başta :D. Sorun olarak PC açılmayabilir, RAM'den dolayı mavi ekran hatası alabilirsin.

Bu sefer tahmin ettim. Micron'un kendi belleklerinde bi' zahmet Micron çip vardır, Panther'de Micron çip yok diye biliyorum.
Anladım hocam sağolun en iyisi 100 lira daha fazla vermek günlüğüm zaten 120 lira off :)

...
okay.

%100 uyumlu çalışmazlar çipler felan sıkıntı çıkar

Geri