enesskooc
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,718
Hmm yani arada 100 lira gibi fark olucak vermeme deyecekmidir? Nasıl bir sorun açabilir.%100 uyumlu olmayabilir. Çünkü çip farkı var bariz bir şekilde. Belki sorun yaşayabilirsin.
nerden öğreniyorsun ramlerin çiplerini?%100 uyumlu olmayabilir. Çünkü çip farkı var bariz bir şekilde. Belki sorun yaşayabilirsin.
Değer mi bilemem, değmesi için çalışması gerekiyor ilk baştaHmm yani arada 100 lira gibi fark olucak vermeme deyecekmidir? Nasıl bir sorun açabilir.
Bu sefer tahmin ettim. Micron'un kendi belleklerinde bi' zahmet Micron çip vardır, Panther'de Micron çip yok diye biliyorum.nerden öğreniyorsun ramlerin çiplerini?
Anladım hocam sağolun en iyisi 100 lira daha fazla vermek günlüğüm zaten 120 lira offDeğer mi bilemem, değmesi için çalışması gerekiyor ilk başta. Sorun olarak PC açılmayabilir, RAM'den dolayı mavi ekran hatası alabilirsin.
Bu sefer tahmin ettim. Micron'un kendi belleklerinde bi' zahmet Micron çip vardır, Panther'de Micron çip yok diye biliyorum.
...Değer mi bilemem, değmesi için çalışması gerekiyor ilk başta. Sorun olarak PC açılmayabilir, RAM'den dolayı mavi ekran hatası alabilirsin.
Bu sefer tahmin ettim. Micron'un kendi belleklerinde bi' zahmet Micron çip vardır, Panther'de Micron çip yok diye biliyorum.
şanşına bağlı ama ben bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. kaliteli 2 ramde nasıl olsa.Siz nediyorsunuz mavi ekran vesaire alırmıyım?
kara sizin. şanşınıza bağlı bide ramlerin kalitesine.çok düşerse fiyatı alıcam hani olurya 200 falan ama 250 olursa almam.