Uyumluluk sorunu yaşar mıyım

Sundayman

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar selam, lian-li hydroshift 360 TL modelini almak istiyordum fakat stoklarda uzun zamandır yok sadece bir sayfada var orası da çok pahalı ve tam olarak güvenemediğim bir sayfa, durum böyle olunca ben de Lian-li hydroshift 360N modelini alıp kendim 3 adet TL fan alıp birleştirmeyi düşündüm aynı ürünü elde etmek için, sizce bir sorunla karşılaşır mıyım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Ürünün linklerini de şöyle koydum kontrol amaçlı bakarsanız eğer sevinirim:

lınalı fanlar kadsar sacma yazılım hataları veren senkron calısmayan baska marka gormeıdm

lınalı fanlar kadsar sacma yazılım hataları veren senkron calısmayan baska marka gormeıdm
Dostum şuan soğutma ve tasarım ekosistemi konusunda sektörde zirvedeler en basitinden bu sıvı soğutmanın boruları sıvı soğutmanın arkasına sabitlendiği için ramin önünden inen boru görüntüsünden kurtulabiliyorsun bu bile bu firmayı tercih etmek için bir etken oluyor

her şey yazılım olsaydı çoğu anakartın yazılımı kötü msı center asus armoury create bunlar hep kötü bunlarıdamı almayalım

her şey yazılım olsaydı çoğu anakartın yazılımı kötü msı center asus armoury create bunlar hep kötü bunlarıdamı almayalım
guzel kardesım rgb aldıgım ramı senkron edemıyorsun o zaman rgb ram neden alıyorsun ? sacma konuya cekme dedıgımı anladın

guzel kardesım rgb aldıgım ramı senkron edemıyorsun o zaman rgb ram neden alıyorsun ? sacma konuya cekme dedıgımı anladın
knk yazılım çözülür o kalite olsun rgb olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri