uyuyamayınca korkuyorum

Infity

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar merhaba ben geceleri saatlerce uyuyamadığımda korkuyorum tabi geç kalkıyorum bunu biliyorum ama bunu kendime dememe rağmen yine de stres yapıyorum yardımcı olur musunuz

arkadaşlar merhaba ben geceleri saatlerce uyuyamadığımda korkuyorum tabi geç kalkıyorum bunu biliyorum ama bunu kendime dememe rağmen yine de stres yapıyorum yardımcı olur musunuz
korkma bazen bendede oluyor ama korkmak biraz saçma bende saat 1 de yatsam bile saat 4 de anca uyuyabiliyorum
uykuz düzenini düzeltirsen bir şeyin kalmaz

Erken uyuman gerek mecburen

Uykun geldiği anda yat hayalin varsa onları düşün geç kalkıyorsan odaklanarak erken kalkacağım falan de hallolur
bak ciddiyim dün yatarken saat 9 da kalkıcam uykum olmayacak dedim tekrarladım saat 8.40 da kalktım uykum da yoktu
normalde 14.00 a kadar uyurdum

internette çok düşünmeyin gibisinden şeyler okudum ve ben çok düşünüyorum hangi konu olursa olsun konuşuyorum buna engel olursam daha erken uykuya dalar mıyım

Genelde sabahına önemli işlerim varsa yolculuk gezi buluşma kızın yanına gitme olaylarda bende misal uyuyamam.

Hocam çözümü uyku düzeni yapmak.
Sabah 7-8 akşam 20-22.
Bir gün boyunca uyumayın ardından 20-22 arası bir saatte yatın kolay düzen kurmak için.

önemli olay olursa stres yapıyorum ama önemli olay yok geç kalktığımı biliyorum ancak yine de uyuyamıyorum düşüncesi kafama geliyo şimdi bi video izledim bu düşünce normalmiş o yüzden rahatladım

Saat 6 da kalk elbet uykun gelecektir. Birde spor felan yap, kendini yormaya çalış sonra hergün 7 de kalkmaya basla. Kendini yoracak işler yap.

uykun gelince yatağa gir. yatağa yattığında gene uyuyamayacağım gibi şeyler düşünme. bende de vardı bu sorun kendimi rahat bırakarak çözdüm

bende de oluyordu ve ben çözüm olarak dua fln ettim ,ışık açıkken uyudum fln filan sonra dalga geçtim mesela ben samara morgandan fln korkuyordum ama sonra diyordumki koskoca samara gelcek benle mi uğraşcak diyordum gider ronaldoyla fln uğraşır o.O2 diyordum ve geçiyordu dostum

Geri