Uyuyamama sebebin ne? Uyuyamama sorununu çözersen korkun gider.arkadaşlar merhaba ben geceleri saatlerce uyuyamadığımda korkuyorum tabi geç kalkıyorum bunu biliyorum ama bunu kendime dememe rağmen yine de stres yapıyorum yardımcı olur musunuz
korkma bazen bendede oluyor ama korkmak biraz saçma bende saat 1 de yatsam bile saat 4 de anca uyuyabiliyorumarkadaşlar merhaba ben geceleri saatlerce uyuyamadığımda korkuyorum tabi geç kalkıyorum bunu biliyorum ama bunu kendime dememe rağmen yine de stres yapıyorum yardımcı olur musunuz
Erken uyuman gerek mecburenarkadaşlar merhaba ben geceleri saatlerce uyuyamadığımda korkuyorum tabi geç kalkıyorum bunu biliyorum ama bunu kendime dememe rağmen yine de stres yapıyorum yardımcı olur musunuz
bende de oluyordu ve ben çözüm olarak dua fln ettim ,ışık açıkken uyudum fln filan sonra dalga geçtim mesela ben samara morgandan fln korkuyordum ama sonra diyordumki koskoca samara gelcek benle mi uğraşcak diyordum gider ronaldoyla fln uğraşırarkadaşlar merhaba ben geceleri saatlerce uyuyamadığımda korkuyorum tabi geç kalkıyorum bunu biliyorum ama bunu kendime dememe rağmen yine de stres yapıyorum yardımcı olur musunuz