Uyuyamıyorum Taktik Verin

Kerem1963

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
Bugün erken yatayım diye 11 de yattım 3 saattir yatakta bı sağa bi sola dönüyorum uyumak için neler yapmam lazım koyun falan saysam ise yarar mi

Koyun işe yaramıyor (1400 e kadar sayıp başarısız oldu)

ayran iç :)

Bugün erken yatayım diye 11 de yattım 3 saattir yatakta bı sağa bi sola dönüyorum uyumak için neler yapmam lazım koyun falan saysam ise yarar mi
Telefonunuzu bırakın bir kenara.
Daha sonra gözlerinizi kapatın ve gecenin sessizliğiyle uykuya dalın.

Ben genelde uyuyamıyorsam yatmıyorum forumda falan geziyom sonradan bastırınca yatıyom.Galiba bu yüzden öğlen 2 de kalkıyorum :D

1400 e kadar mı yuh hocam naptınız sjjd üşenmediniz mi sayarken
Ohoo ben uykusuzlukta master oldum. Saat 12 de yatağa girip telefonsuz hiçbir şey yapmayıp tavana bakarak gece 4 te uyuduğum ayları biliyorum.

Yağmur sesi aç

Ohoo ben uykusuzlukta master oldum. Saat 12 de yatağa girip telefonsuz hiçbir şey yapmayıp tavana bakarak gece 4 te uyuduğum ayları biliyorum.
Jsudjfidiaksn kafayı yicem ya ne degsik insanlar varmış 4 saat tavana mi baktınız gerçekten

Jsudjfidiaksn kafayı yicem ya ne degsik insanlar varmış 4 saat tavana mi baktınız gerçekten
İnsanın düşünecek dertleri olunca bakıyor haliylen. He dertsiz olduğumda da uyumuyorum. Benim baba tarafı genetik. Geceleri hiç uyuyamıyoruz.

Geri