1400 e kadar mı yuh hocam naptınız sjjd üşenmediniz mi sayarkenKoyun işe yaramıyor (1400 e kadar sayıp başarısız oldu)
Telefonunuzu bırakın bir kenara.Bugün erken yatayım diye 11 de yattım 3 saattir yatakta bı sağa bi sola dönüyorum uyumak için neler yapmam lazım koyun falan saysam ise yarar mi
Ben genelde uyuyamıyorsam yatmıyorum forumda falan geziyom sonradan bastırınca yatıyom.Galiba bu yüzden öğlen 2 de kalkıyorumBugün erken yatayım diye 11 de yattım 3 saattir yatakta bı sağa bi sola dönüyorum uyumak için neler yapmam lazım koyun falan saysam ise yarar mi
Ohoo ben uykusuzlukta master oldum. Saat 12 de yatağa girip telefonsuz hiçbir şey yapmayıp tavana bakarak gece 4 te uyuduğum ayları biliyorum.1400 e kadar mı yuh hocam naptınız sjjd üşenmediniz mi sayarken
Jsudjfidiaksn kafayı yicem ya ne degsik insanlar varmış 4 saat tavana mi baktınız gerçektenOhoo ben uykusuzlukta master oldum. Saat 12 de yatağa girip telefonsuz hiçbir şey yapmayıp tavana bakarak gece 4 te uyuduğum ayları biliyorum.
15dk gözlerini kapaBugün erken yatayım diye 11 de yattım 3 saattir yatakta bı sağa bi sola dönüyorum uyumak için neler yapmam lazım koyun falan saysam ise yarar mi
İnsanın düşünecek dertleri olunca bakıyor haliylen. He dertsiz olduğumda da uyumuyorum. Benim baba tarafı genetik. Geceleri hiç uyuyamıyoruz.Jsudjfidiaksn kafayı yicem ya ne degsik insanlar varmış 4 saat tavana mi baktınız gerçekten