sahurda çok yemek yiyorsan bundan kaynaklı olabilirSahurdan sonra garip bi şekilde mide bulantım başlıyo ve hiç uykum yok sizce neden olabilir? (Ailem çok bilgisayar oynuyosun diyo fakat ben ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum)
Bilemiyorum ama bu sorun yüzünden 2-3 gündür ne güzelce uyku uyuyabiliyorum ne de oruç tutabiliyorumsahurda çok yemek yiyorsan bundan kaynaklı olabilir
Bi psikoloğa gözükmem gerekir mi?Bilemiyorum ama bu sorun yüzünden 2-3 gündür ne güzelce uyku uyuyabiliyorum ne de oruç tutabiliyorum
bilmemBilemiyorum ama bu sorun yüzünden 2-3 gündür ne güzelce uyku uyuyabiliyorum ne de oruç tutabiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi psikoloğa gözükmem gerekir mi?
değmez ama gidiceksen taktik var bende .Bilemiyorum ama bu sorun yüzünden 2-3 gündür ne güzelce uyku uyuyabiliyorum ne de oruç tutabiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi psikoloğa gözükmem gerekir mi?
hocam nasıl yiyosun ben sosis yedim sonraki gün kıvranıyodumÖncelikle geçmiş olsun.
Sahurda çok yiyor olabilir misiniz?
Ya da yediğiniz şeyler midenize rahatsızlık veriyor olabilir mi?
Sahurda çok fazla yememenizi öneririm, 1-2 yumurta yiyin, biraz peynir, birkaç zeytin ve çay. Tabii ben midesizin teki olduğum için gece 3'te lahmacun yiyorum, orası ayrı.
Vallahi yedim, mantı da yemişliğim var. Bana yemek için gün, saat farketmiyor.hocam nasıl yiyosun ben sosis yedim sonraki gün kıvranıyodum
O saatte lahmacunu nasıl buldun ?Vallahi yedim, mantı da yemişliğim var. Bana yemek için gün, saat farketmiyor.
Dün yaptırmıştık iftarda, onu ısıttım ocakta. Çıtır çıtır yedim.O saatte lahmacunu nasıl buldun ?
coco pops yedimÖncelikle geçmiş olsun.
Sahurda çok yiyor olabilir misiniz?
Ya da yediğiniz şeyler midenize rahatsızlık veriyor olabilir mi?
Sahurda çok fazla yememenizi öneririm, 1-2 yumurta yiyin, biraz peynir, birkaç zeytin ve çay. Tabii ben midesizin teki olduğum için gece 3'te lahmacun yiyorum, orası ayrı.
öğk yemek terörü diye buna derimcoco pops yedim
ama yumurta salatasının üstüne