Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
yemek teröristiyiz kardeşöğk yemek terörü diye buna derim
yemek teröristiyiz kardeşöğk yemek terörü diye buna derim
düz koko pops mu yoksa çikolata toplumu yada kare kare olanımı en iyisi kare kare olanı bencecoco pops yedim
ama yumurta salatasının üstüne
bildiğin top çikolatalı olandüz koko pops mu yoksa çikolata toplumu yada kare kare olanımı en iyisi kare kare olanı bence
kare olanları var ama pahalı bi tık gramajı az ve fiyatı daha çok olması lazım nestlenin ama baya iyi tadıbildiğin top çikolatalı olan
çikolata topu bimden alınma cuphidokare olanları var ama pahalı bi tık gramajı az ve fiyatı daha çok olması lazım nestlenin ama baya iyi tadı
bimin eski sütü çok güzeldi kako lu olan ama şimdi ambalajı ve tadı değişti eski tadı yok artıkçikolata topu bimden alınma cuphido
adı latin adı gibi sadasdasd
Yatmadan önce yemek yenilmez. Yemeği sindirmek için en az 2-3 saat gerekir. Yatmadan 2-3 saat önce yemek yiyin. Yemek yiyip yatmak sağlıklı değil. Eğer uykuya dalma probleminiz varsa 1000 e kadar sayabilirsiniz ben 300 e kadar sayıyorum 200 lerde uyuyakalıyorum. (Sağlık tavsiyesi değildir. Sağlık konusundan bi halt anlamam. Başınıza gelebilecek herhangi bir sağlık probleminden siz sorumlusunuz.)Sahurdan sonra garip bi şekilde mide bulantım başlıyo ve hiç uykum yok sizce neden olabilir? (Ailem çok bilgisayar oynuyosun diyo fakat ben ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum)