Neler Yeni

Uyuz hastalıgına ne iyi gelir

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
ziver yanlış hatırlamıyorsam uçuk vb. için antifungal bir ilaç olması lazım. Yıllar oldu, isimler birbirine girdi ama doktoru dinlemen konusunda ısrarcıyım, etki de görmüşsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok yok, majistrale değil dediğim, arkadaşın dediği hap için demiştim.
He anladım kusura bakmayın yanlış anlamışım ben.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
eski eczane çalışanıyım, doktor varken eczacının lafıyla iş yapma. Devanı bulmuşsun zaten. Geçer Allah ın izniyle, kendine zarar verme ilaçla durduk yere.
yani biraz araştırma yaptımda herkes bu ilacı öneriyor 1 seferlik denicem olmadı ve kremi sürecem tekrardan 3 günlük duş almadan

ziver yanlış hatırlamıyorsam uçuk vb. için antifungal bir ilaç olması lazım. Yıllar oldu, isimler birbirine girdi ama doktoru dinlemen konusunda ısrarcıyım, etki de görmüşsün.

yok yok, majistrale değil dediğim, arkadaşın dediği hap için demiştim.
doktora gittim zaten verdigi kremler bi işe yaramıyo bende eczaneden aldım bu kremi biraz fayda gördü ama geçecegi kesin degil ilaç dan 4 tane içilip aç karna 10 gün boyunca içilmicekmiş etki etmesi için ilk dozda vücuddaki uyuzları öldürüyormuş 10 gün sonra bi 4 tane daha hap içilecekmiş ondada bıraktıgı yumurtalar ölüyormuş deneyecem artık kafayı sıyırtacak yoksa kaşıntıdan

bide duş alırken bıttım sabunu kullanacam o da çok şifalı diyoalr deri ve kaşıntılara cilt hastalıkları için

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Wilkonson pomad gerçekten rezil bir krem, onu kullanacaksan onu kullanırken 3 kat çarşaf kullan, eski kıyafetlerini giy. Hiçbirini tekrar kullanmayı planlama dahi direkt çöpe şutla. Gündelik kıyafetlerini 90 derecede yıka, ters çevirip ütüle, mümkünse hava almayan poşetlerde 1 hafta beklet.
İlaç işi nasıldır bilmiyorum ancak wilkinson pomad dışında daha makul kremler var ancak doktoruna danışman gerek. Metrin neredeyse kokusuz, hatta hoş kokulu. Yanında şampuan da yazabilir, sanırım kükürtlü idi emin olamıyorum şu anda. Dediğim gibi doktoruna danış, doktoruna danışmadan hiçbir şey yapma, doktoruna metrini sorabilirsin kesinlikle hasta açısından çok daha iyi bir krem ancak doktorun uygun görmezse kafana göre iş yapma. Ayrıca aile üyelerinin de tedaviye başlamasını önerecektir muhtemelen, aile üyeleri her türlü tedaviyi uygulamalıdır ancak şimdiden onlarla teması kes. Geçmiş olsun.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
yani biraz araştırma yaptımda herkes bu ilacı öneriyor 1 seferlik denicem olmadı ve kremi sürecem tekrardan 3 günlük duş almadan

doktora gittim zaten verdigi kremler bi işe yaramıyo bende eczaneden aldım bu kremi biraz fayda gördü ama geçecegi kesin degil ilaç dan 4 tane içilip aç karna 10 gün boyunca içilmicekmiş etki etmesi için ilk dozda vücuddaki uyuzları öldürüyormuş 10 gün sonra bi 4 tane daha hap içilecekmiş ondada bıraktıgı yumurtalar ölüyormuş deneyecem artık kafayı sıyırtacak yoksa kaşıntıdan

bide duş alırken bıttım sabunu kullanacam o da çok şifalı diyoalr deri ve kaşıntılara cilt hastalıkları için

Çözüm bulamazsan benim söylemiş olduğum karışımı yaptır eczaneye böyle krem renginde parçacıklı biir krem

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Kedisi olan birisinden uyuz kaptım sanırım son 3 4 gündür aşırı kaşınıyor tüm vücudum inanılmaz şekilde uyuz için önerebileceginiz ilaç krem ne varsa söylermisiniz
hocam bu arada yanlıs anlamdıysam cümlenizi syle söyliyim

uyuz kedilerden köpeklerden geçmez onalrdaki farklı , insana bulasan uyuz bir insan tarafından bulasır

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Çözüm bulamazsan benim söylemiş olduğum karışımı yaptır eczaneye böyle krem renginde parçacıklı biir krem
sarı renklimi kokusuz bi tane öyle özel karışım yaptırmıştım bi kere daha olmustu 1 yıl önce onu sürünce geçmişti

hocam bu arada yanlıs anlamdıysam cümlenizi syle söyliyim

uyuz kedilerden köpeklerden geçmez onalrdaki farklı , insana bulasan uyuz bir insan tarafından bulasır
insandan bulaştı zatende ben kedisi var diye ondan şüphelenmiştim temas ettigim kişi de ben kaşınmadan önce kaşınıyormuş sonradan söyledi **********

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
sarı renklimi kokusuz bi tane öyle özel karışım yaptırmıştım bi kere daha olmustu 1 yıl önce onu sürünce geçmişti

insandan bulaştı zatende ben kedisi var diye ondan şüphelenmiştim temas ettigim kişi de ben kaşınmadan önce kaşınıyormuş sonradan söyledi **********
Kokusuz değil leş gibi kokuyor kükürt içerikli yani dediğim gibi fotoğrafı yok elimde olsa atardım markası vs yok eczacı kendisi hazırlıyor yoğun kıvamlı eğer geçmezse ki geçeceğini sanmıyorum ben kaşıntısını ilaçlar ve kremler keser ama kesin sonucu ulaştırmıyor bende ulaşmadı yani en son o kremi kullandım sonra gittim eczacıya baklava ısmarladım :D o kadar mutlu oldum kurtulunca

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

bu arada wilkinson tek çare gibi bu yakınım geçirdi kaç tane ilaçlar aldı kaç kere ilaç hazırlattı hiçbirşey olmadı
en son wilkinson aldı onu kullandı geçti tabii ki geçirdikten sonra esyaları posete agzı kapalı kalacak sekilde tutumak önemli
(wilkinsonu sürdüğünüzde kıyafetlerini değiştirmeyin.)

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
bu arada wilkinson tek çare gibi bu yakınım geçirdi kaç tane ilaçlar aldı kaç kere ilaç hazırlattı hiçbirşey olmadı
en son wilkinson aldı onu kullandı geçti tabii ki geçirdikten sonra esyaları posete agzı kapalı kalacak sekilde tutumak önemli
(wilkinsonu sürdüğünüzde kıyafetlerini değiştirmeyin.)
wilkensonn cumartesiden salıya kadar aralksız kullandım ama yanlış kullanmısım hergün 24 saat sonra duş alıp tekrar sürüldüm ama ona ragmen genede bugün itibariyle kaşıntım yüksek oranda kesildi en azından oramı buramı kaşımıyorum bu sefer hem hapı içip hemde wilkensoon u cumadan pazartesi kadar duş almadan sürüp kullanacam

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Erdoğan Aktaş
wilkensonn cumartesiden salıya kadar aralksız kullandım ama yanlış kullanmısım hergün 24 saat sonra duş alıp tekrar sürüldüm ama ona ragmen genede bugün itibariyle kaşıntım yüksek oranda kesildi en azından oramı buramı kaşımıyorum bu sefer hem hapı içip hemde wilkensoon u cumadan pazartesi kadar duş almadan sürüp kullanacam
Geçmiş olsun nasıl oldun ben 3 gün kullandim kesildi 1 hafta sonra full heryerim geri başladı özellikle penisim kırmızı kırmızı tuaf oldu kafayi yedim nasıl bir lanetmis

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Geçmiş olsun nasıl oldun ben 3 gün kullandim kesildi 1 hafta sonra full heryerim geri başladı özellikle penisim kırmızı kırmızı tuaf oldu kafayi yedim nasıl bir lanetmis
geçmiş olsun ilaçın bi dozunu aldım aç karna 4 adet bide wilkenson pomak kremi sürdüm 3 gün full kaşıntılarım %90 azaldı diyebilirim anlık ufak ufak tatlı kaşıntılar oluyor ama çogunluk geçti duş alırken eczaneden aldıgım kükürt sabunu bıttım sabunu ve kafa kaşıntısına iyi gelen bi ilaç ile hala devam ediyorum belki onlar etki ediyordur 9 unda cildiyeye randevu aldım bakalım ne dicek doktor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
geçmiş olsun ilaçın bi dozunu aldım aç karna 4 adet bide wilkenson pomak kremi sürdüm 3 gün full kaşıntılarım %90 azaldı diyebilirim anlık ufak ufak tatlı kaşıntılar oluyor ama çogunluk geçti duş alırken eczaneden aldıgım kükürt sabunu bıttım sabunu ve kafa kaşıntısına iyi gelen bi ilaç ile hala devam ediyorum belki onlar etki ediyordur 9 unda cildiyeye randevu aldım bakalım ne dicek doktor
Duş aldıktan sonra sirkeyle suyu karıştırıp kafana sür ilk başta yanar ama sonra düzelir.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
gözükdümde wilkensoon pomak verdı acayip kokulu bişey bide eczacı arkadaşım vardı ziwer diye bi hap varmış uyuzları öldüren kesin çözüm diyo 1 kerelige mahsus 4 tane hapı peşpeşe 10 gün sonra 2.ci 4 tane hapı içecek sekilde kullanırsan geçer dedi bakalım bide o wilkenson pomak kullanacam yarından itibaren hiç duş almadan 3 gün sürün dedi 4.cü gün duş al etki eder dedi inşallah geçer delirecem piskolojim bozuldu kaşıntıdan
benim abim de uyuz olmuştu ilk önce kokusuz çakma krem sürmüştü işe yaramamıştı. eğer çok ağır kokuyosa o krem iş yapar abimde öyle olmuştu. hapı ard arda 4 tane içmenin sağlığa zararı olmaz mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,803
Üyeler
163,555
Son üye
lisagawski
Top Bottom