Counter Strike 2 Ms Problemi

EfeKrk51

80+
Reaksiyon skoru
0
2 gün önce cs oynarken herhangi bir probleme maruz kalmıyordum ama son 1 gündür sistemim ve internetim iyi olmasına rağmen sağ üstte çıkan simgelerde uyarı yiyorum ve inanılmaz bir fps drop yiyorum.10-11 ms alırken birden 400 e 500 e fırlıyor fps de aynı şekilde yüksek ayarlarda 300-400 den birden 60 a falan düşüyor.Başka hiçbir oyunda bu problemi yaşamıyorum ne internet ne fps sıkıntısı, konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi

Aynisini bende yasiyorum. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardim edebilirse cok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@EfeKrk51 Hangi internet saglayicisini kullaniyorsunuz?

Aynı şeyi yaşıyorum, Turknet VDSL kullanıyorum ve epey zamandır problem yaşamamıştım.

acaba bazı kullanıcılara böyle bir sıkıntı mı çıkardılar farkında olmadan çünkü ne fps ile ne de internet ile alakası var bu durumun

bende de aynı sorun var 2 3 dk 150 200 oluyor sonra 1 dk falan 50 oluyor, kablonet kullanıyorum.

2 gün önce cs oynarken herhangi bir probleme maruz kalmıyordum ama son 1 gündür sistemim ve internetim iyi olmasına rağmen sağ üstte çıkan simgelerde uyarı yiyorum ve inanılmaz bir fps drop yiyorum.10-11 ms alırken birden 400 e 500 e fırlıyor fps de aynı şekilde yüksek ayarlarda 300-400 den birden 60 a falan düşüyor.Başka hiçbir oyunda bu problemi yaşamıyorum ne internet ne fps sıkıntısı, konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi
Aynısı dün ben yaşadım 4080 li sistemde bugün oyuna girdim düzeldi sorunsuz oynadım 5 maç attım

türknet kullanıyorsun sanırım, her oyunda sorun yok ama cs2 ye sorun var ip adress bi yere gitmiyor gibi mesela türk server girmeye çalıştım internet gidiyor 10kpbs yapıyordu discord steam falan dc oldu, türknet hizmette ip adress değiştir diye soracaktım ama değiştirmiş sonra düzeldi türknet kullanıyorsan hizmette arayın derim belki isp adres sorun vardır

türknet kullanıyorsun sanırım, her oyunda sorun yok ama cs2 ye sorun var ip adress bi yere gitmiyor gibi mesela türk server girmeye çalıştım internet gidiyor 10kpbs yapıyordu discord steam falan dc oldu, türknet hizmette ip adress değiştir diye soracaktım ama değiştirmiş sonra düzeldi türknet kullanıyorsan hizmette arayın derim belki isp adres sorun vardır
teşekkür ederim sağ olun

turkneti aradım gene düzelmedi hiçbir şekilde düzelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,540
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri