🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Ne iadesi çaktırmadan aldım gittimne oldu hocam faturayı mı düzenlediler yoksa iade mi ettin
Ne iadesi çaktırmadan aldım gittimne oldu hocam faturayı mı düzenlediler yoksa iade mi ettin
kaça aldın hocam 4090 ıNe iadesi çaktırmadan aldım gittim
0 TL yazınca ne oluyor ki hocam???gencer gaming 2 sene önce maus almıştım hatta 2 seneyi de geçmiş mayıs 2022 yada 23 olması lazım faturada ürünün fiyatını 0 tl girmişlerdi ürün ucuz olduğu için iade etmedim ama düşünsene pahalı bir ürün alıyorsun faturasında 0 TL yazıyor belki bana denk gelmiştir orasını bilemem
büyük ihtimal vergi konusunu ve garanti yüzünden iadede sorun olur onun dışında bişey olmaz0 TL yazınca ne oluyor ki hocam???
Hocam vergi konusundan kastınız vergi iadesi mi?? Ayrıca Şimdi ben PC aldığım'da iş İçin gösterip vergi iadesi/İndirimi ne ise ismi artık alabilirmiyim??büyük ihtimal vergi konusunu ve garanti yüzünden iadede sorun olur onun dışında bişey olmaz
malum partili enişte kafası ülkenin tamamı böyle şaka gibiHocam vergi konusundan kastınız vergi iadesi mi?? Ayrıca Şimdi ben PC aldığım'da iş İçin gösterip vergi iadesi/İndirimi ne ise ismi artık alabilirmiyim??
Ne yapalım hocam birileri bizi Sömürürken Sömürülmeye devam edelim mi Dediğin Gibi ülkenin Yarısından çoğu fırsatçı bı ata sözü mü laf mı ne vardı aklıma gelmedi ama Kısaca Madem Onları düzeltemiyoruz o kervana katılak en azından sömürülmeyiz yani firmalar sizce çok mu farklı PC'yi aldığımız firmalar Zaten adam olsalar düzgün fiyatlar koysalar faiş zamlar vs. Yapmasalar Neden böyle bir şey yapalım ki??atom bilişim
Mesaj otomatik birleştirildi:
malum partili enişte kafası ülkenin tamamı böyle şaka gibi
rampagenin her kategorisi sorunlu mu hocam psu nun canlı bomba olduğunu biliyoruz ama mesela klavye mouse olarak alınabilir mirampage everest gamepower gamebooster monster turbox ızoly vestel reeder
esnafsan gider olarak gösteremezsin mesela pc yada ekipman ama çoğu kişi bunu pek yapmıyor ama yine de ofis için gider gösterirsinHocam vergi konusundan kastınız vergi iadesi mi?? Ayrıca Şimdi ben PC aldığım'da iş İçin gösterip vergi iadesi/İndirimi ne ise ismi artık alabilirmiyim??
Yani Bı ara Abdullah Abi'de bir video çekip bu konudan bahsetmişti 1-2 yıl önce Aklıma geldi benim'deesnafsan gider olarak gösteremezsin mesela pc yada ekipman ama çoğu kişi bunu pek yapmıyor ama yine de ofis için gider gösterirsin
pcyi aldığın firmalar ne yapsın maliyetin altına mı satsınNe yapalım hocam birileri bizi Sömürürken Sömürülmeye devam edelim mi Dediğin Gibi ülkenin Yarısından çoğu fırsatçı bı ata sözü mü laf mı ne vardı aklıma gelmedi ama Kısaca Madem Onları düzeltemiyoruz o kervana katılak en azından sömürülmeyiz yani firmalar sizce çok mu farklı PC'yi aldığımız firmalar Zaten adam olsalar düzgün fiyatlar koysalar faiş zamlar vs. Yapmasalar Neden böyle bir şey yapalım ki??
Ayrıca daha 18 yaşındayım Vergi bile ödemiyorum başka fikirlerim vardı![]()
öyle değil ki mesela babam kira nın gelirindeki vergiyi dükkanın gideri olarak gösteriyorYani Bı ara Abdullah Abi'de bir video çekip bu konudan bahsetmişti 1-2 yıl önce Aklıma geldi benim'de
Peki mesela 30K'lık sistem alırsam Ne kadar geri alabilirim