Neler Yeni

Uzak durulması gereken bilişim markaları nelerdir?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Her markanın ucuz ürünü. Gerekirse 1 ay bekleyip markanın kaliteli ürünlerine yönelmek gerekir.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
gencer gaming 2 sene önce maus almıştım hatta 2 seneyi de geçmiş mayıs 2022 yada 23 olması lazım faturada ürünün fiyatını 0 tl girmişlerdi ürün ucuz olduğu için iade etmedim ama düşünsene pahalı bir ürün alıyorsun faturasında 0 TL yazıyor belki bana denk gelmiştir orasını bilemem
0 TL yazınca ne oluyor ki hocam???

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
büyük ihtimal vergi konusunu ve garanti yüzünden iadede sorun olur onun dışında bişey olmaz
Hocam vergi konusundan kastınız vergi iadesi mi?? Ayrıca Şimdi ben PC aldığım'da iş İçin gösterip vergi iadesi/İndirimi ne ise ismi artık alabilirmiyim??

atom bilişim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam vergi konusundan kastınız vergi iadesi mi?? Ayrıca Şimdi ben PC aldığım'da iş İçin gösterip vergi iadesi/İndirimi ne ise ismi artık alabilirmiyim??
malum partili enişte kafası ülkenin tamamı böyle şaka gibi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
atom bilişim
Mesaj otomatik birleştirildi:

malum partili enişte kafası ülkenin tamamı böyle şaka gibi
Ne yapalım hocam birileri bizi Sömürürken Sömürülmeye devam edelim mi Dediğin Gibi ülkenin Yarısından çoğu fırsatçı bı ata sözü mü laf mı ne vardı aklıma gelmedi ama Kısaca Madem Onları düzeltemiyoruz o kervana katılak en azından sömürülmeyiz yani firmalar sizce çok mu farklı PC'yi aldığımız firmalar Zaten adam olsalar düzgün fiyatlar koysalar faiş zamlar vs. Yapmasalar Neden böyle bir şey yapalım ki??

Ayrıca daha 18 yaşındayım Vergi bile ödemiyorum başka fikirlerim vardı😂

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Eren
rampage everest gamepower gamebooster monster turbox ızoly vestel reeder
rampagenin her kategorisi sorunlu mu hocam psu nun canlı bomba olduğunu biliyoruz ama mesela klavye mouse olarak alınabilir mi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
uwu
esnafsan gider olarak gösteremezsin mesela pc yada ekipman ama çoğu kişi bunu pek yapmıyor ama yine de ofis için gider gösterirsin

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
esnafsan gider olarak gösteremezsin mesela pc yada ekipman ama çoğu kişi bunu pek yapmıyor ama yine de ofis için gider gösterirsin
Yani Bı ara Abdullah Abi'de bir video çekip bu konudan bahsetmişti 1-2 yıl önce Aklıma geldi benim'de

Peki mesela 30K'lık sistem alırsam Ne kadar geri alabilirim

Ne yapalım hocam birileri bizi Sömürürken Sömürülmeye devam edelim mi Dediğin Gibi ülkenin Yarısından çoğu fırsatçı bı ata sözü mü laf mı ne vardı aklıma gelmedi ama Kısaca Madem Onları düzeltemiyoruz o kervana katılak en azından sömürülmeyiz yani firmalar sizce çok mu farklı PC'yi aldığımız firmalar Zaten adam olsalar düzgün fiyatlar koysalar faiş zamlar vs. Yapmasalar Neden böyle bir şey yapalım ki??

Ayrıca daha 18 yaşındayım Vergi bile ödemiyorum başka fikirlerim vardı😂
pcyi aldığın firmalar ne yapsın maliyetin altına mı satsın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
uwu
Yani Bı ara Abdullah Abi'de bir video çekip bu konudan bahsetmişti 1-2 yıl önce Aklıma geldi benim'de

Peki mesela 30K'lık sistem alırsam Ne kadar geri alabilirim
öyle değil ki mesela babam kira nın gelirindeki vergiyi dükkanın gideri olarak gösteriyor

Top Bottom