Uzak mesafe ilişkisi hakkında

gdsara20

80+
Reaksiyon skoru
5
Uzak mesafe ilişkim var, yaklaşık 1 ay oldu, ilk zamanlar iyiydik, hep konuşuyorduk fakat bu aralar ne yazasım ne konuşasım geliyor, bu durumu yaşayan var mı ve nasıl bir yol izlemeliyim?

Uzak mesafe ilişkim var, yaklaşık 1 ay oldu, ilk zamanlar iyiydik, hep konuşuyorduk fakat bu aralar ne yazasım ne konuşasım geliyor, bu durumu yaşayan var mı ve nasıl bir yol izlemeliyim?
daha once gorustunmu hıc yoksa dırek tanısalı uzak mesafemı

bulaşma be kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin kısası olmaz insan beraber olmak istiyor beraber olmadığın kişiyle ne kadar uyumlu olabilirsin sonunda üzülen sen olursun tıpkı benim gibi

Aramızda otobüsle 10 saat var ben Üni okuyorum o aile evinde kalıyor 1 sene takiplestik 6 ay konuştuk 3 ay sevgili olduk ayrılalı bu günle tam 3 ay oldu 2 kere yanına gittim toplam 3 ayda 6 günü beraber geçirebildik yaş 20 ilk sevgilimdi aha buldum dedim ama yanılmışım yanına gidebilmek için sağda solda çalışıp kenara para biriktiriyordum daha nece hayallerim vardı hepsi yarım kaldı sağlık olsun hikaye bitti çoktan üzüldüm hatta geçen haftalar tekrar yazmamak için zor tuttum kendimi verdiği hediyeler fotoğraflarımız hala duruyor onları da ne yapacağımı bilmiyorum kısaca bulaşma uzaktan olmuyor :)

"-askim hadi ii geceler uyuyalım -baybay yavrum -oh be gitti lavuk berkecan naberrr" dayı ciddiye almadan takılsana her halükarda biter ki konuşacak konu kalmamışsa naneyi yemiş o ilişki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,584
Üyeler
173,837
Son üye
boksor25
Geri