Katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence alırlar
Bence almıyacaklar yani almazlar ise iyi olur pc den izliyoruz eba dan telden izlemeyi sevmiyorum kamera yok çok saçma evet interneti kötü olan çok kişi var bence o sebepten almıyacaklar.Bu internet altyapısıyla yoklama alırlarsa bir çok kişi sınıfta kalır. Sürekli interneti kesilen kullanıcılar olabiliyor.
Geçen sene ilk online eğitim başladığında hiç bir derse katılamadım evde internet yoktu komşununkini kullanıyorduk o da 0.5 Download missBence almıyacaklar yani almazlar ise iyi olur PC den izliyoruz eba dan telden izlemeyi sevmiyorum kamera yok çok saçma ever interneti kötü olan çok kişi var bence o sebepten almıyacaklar.
Canlı yayınımı kamera işini nasıl yapıyorsun.1) Herkesde internet yok, olsa bile çok kopabiliyor.
2) Hiç bir şey anlamıyorum okulda olmayınca, ama SAĞLIK.
O yüzden alta alıyorum oyun açıyorum.
Alta alıp oyun açarsın ve sonuç;1) Herkesde internet yok, olsa bile çok kopabiliyor.
2) Hiç bir şey anlamıyorum okulda olmayınca, ama SAĞLIK.
O yüzden alta alıyorum oyun açıyorum.
Kameram koptu nasıl becerdiysem.Canlı yayınımı kamera işini nasıl yapıyorsun.
Kamerasız oluyormu o zaman iyi olur kamera yok telden de sevmiyorum bişeyler izlemeyi açarım canlıyı alta alırım oyun oynarım mis gibi olur .
Hocalara yok diyorum olup bitiyor. Kulaklıkta kopmak üzere dsadskjKamerasız oluyormu o zaman iyi olur kamera yok telden de sevmiyorum bişeyler izlemeyi açarım canlıyı alta alırım oyun oynarım mis gibi olur .
İyi bari bende öyle derim yoklama oluyor mu biliyor musun ?Hocalara yok diyorum olup bitiyor. Kulaklıkta kopmak üzere dsadskj