Abi ben zaten kişisel çalışıyordum ki. Hem benim durum karışık. Farklı şehire taşındık ama nakil olamadım. Hala eski okulun derslerine giriom.Canlı derslerde yoklama da olmuyacakmış hadi gene iyiyiz .
Bende kişisel çalışacam .Abi ben zaten kişisel çalışıyordum ki. Hem benim durum karışık. Farklı şehire taşındık ama nakil olamadım. Hala eski okulun derslerine giriom.
Kamera açılmıyor bildiğim kadarıyla. Ki ben kamera açık olsa bile arkada Tarkan Firuze dinliyorum yani(zoom'da) ebada dün açamadım kamera.Dostlar yazılanların tamamını okumadım sorupda cevaplanan varmı bilmiyorum kusura bakmayın ama derslerde kamera ve mikrofon açmak zorunlumu?
Katılmak bile zorunlu değil. Mikrofon ve kamera umurlarında olmaz yani.Dostlar yazılanların tamamını okumadım sorupda cevaplanan varmı bilmiyorum kusura bakmayın ama derslerde kamera ve mikrofon açmak zorunlumu? Ebada.
Benim de öyleben anlıyormuş gibi yapıyorum ve aklım sürekli başka yerlerde oluyor bsdsdsad
Yine iyiymiş bizim ders akşam 8.40 da bitiyorÖğretmen konuşun diyince bizimkilerde konuşuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bari sabah olsaydı.