Neler Yeni

Uzatma kablosu mikrofon kalitesini neden düşürür?

Gamze3310

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gamze Çelik
Masamda yer açmak için kasayı yere koymak istiyorum fakat mikrofonun kablosu yeterli değil o yüzden zamanında aldığım HyperX Cloud Silver kulaklığımın uzatma kablosunu kullanmak istedim zamanında bu kulaklığın mikforonu robotik diye kullanmamıştım mevcut harici mikrofonumu bu uzatma kablosuna bağladığımda ses zayıf geliyor hem kalite robotik gibi hem de zayıf direk bağladığım ses çok daha belirgin şekilde canlı geliyor bunun sebebini bilen var mı kaliteli bir mikrofon uzatma kablosu satın alsam sorunumu çözer mi? İsteyen olursa örnek ses kaydı atabilirim.
1735181890998.png

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barış
Kablo direnç yapar. Uzun kablo kullanacaksan güçlü bir amplifikatör kullanman gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli ce abartılı uzun olmayan bir kabloda bu sorunu yaşamazsın.

Gamze3310

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gamze Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo direnç yapar. Uzun kablo kullanacaksan güçlü bir amplifikatör kullanman gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli ce abartılı uzun olmayan bir kabloda bu sorunu yaşamazsın.
İşin komik tarafı elimde kısa uzatma kablosu da var onda da ses aynı cansız ve robotik geliyor bariz ses kalitesi farkı var uzatmaya bağlayınca. Mikrofonu direk kasaya bağladığımda ses daha yüksek ve kaliteli geliyor. Nasıl bir kablo önerirsin kasayı yere koyacağım masanın yanından dolaşıcak kablo uzunluğu oradan hesap et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,885
Üyeler
163,736
Son üye
Erosreis
Top Bottom