Boran Sarıbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
uzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum
Aslında onun butonu var ondan alabilirsin .uzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum
Çalıştıramazsın büyük ihtimal + olarak statik elektrik riski doğurursun boşu boşunauzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum
deri yalıtkan sayıldığı için düşük voltajlarda çarpmaz veya sistmei çalıştırmaz. ama dilinle sorumluluğu üstüne alarak deneyebilirsinuzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum
Bende elektrik miyim ama kullanma gerçi duymuyorum tornavida yeterli ilerde kasa alırsam kullanırımbitane buton alın elektrikçilerde çok uyguna bulabilirsiniz. tornavidayı değdirdiğiniz pinlere dikkatlice sarın butonu kullanın.
bence tornavida ile açmak daha keyifli oluyor valla. hatta kısa ufak tornavidalardan varsa evde köşede bir yerde yer kaplamaz da.Bende elektrik miyim ama kullanma gerçi duymuyorum tornavida yeterli ilerde kasa alırsam kullanırım