Uzay montaj sistem ile ilgili sorum var

Reaksiyon skoru
59
uzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum

uzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum
Aslında onun butonu var ondan alabilirsin .

Çalışmaz kral parmaklarının direnci yüksek

Güç kaynağının içine parmak atmadıktan sonra çarpılmazsın en yüksek voltaj 12v çünkü

Çalıştıramazsın büyük ihtimal + olarak statik elektrik riski doğurursun boşu boşuna

deri yalıtkan sayıldığı için düşük voltajlarda çarpmaz veya sistmei çalıştırmaz. ama dilinle sorumluluğu üstüne alarak deneyebilirsin :). onun dışında buton en sağlıklısı

bitane buton alın elektrikçilerde çok uyguna bulabilirsiniz. tornavidayı değdirdiğiniz pinlere dikkatlice sarın butonu kullanın.

bitane buton alın elektrikçilerde çok uyguna bulabilirsiniz. tornavidayı değdirdiğiniz pinlere dikkatlice sarın butonu kullanın.
Bende elektrik miyim ama kullanma gerçi duymuyorum tornavida yeterli ilerde kasa alırsam kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,097
Üyeler
173,931
Son üye
sahinergun
Geri