Neler Yeni

Uzay montaj sistem ile ilgili sorum var

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Boran Sarıbaş
uzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
HasHoca
uzay montaj sistem kullanıyorum sürekli tornavidayla çalıştırıyorum elimle çalıştırsam sisteme zarar gelirmi veya elektrik ufak gıdıklarmı cevaplarınızı bekliyorum
Aslında onun butonu var ondan alabilirsin .

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ölücüadam42
Çalışmaz kral parmaklarının direnci yüksek

Güç kaynağının içine parmak atmadıktan sonra çarpılmazsın en yüksek voltaj 12v çünkü

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
kerim deveci
Çalıştıramazsın büyük ihtimal + olarak statik elektrik riski doğurursun boşu boşuna

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Talha
deri yalıtkan sayıldığı için düşük voltajlarda çarpmaz veya sistmei çalıştırmaz. ama dilinle sorumluluğu üstüne alarak deneyebilirsin :). onun dışında buton en sağlıklısı

1905

80+ Silver
bitane buton alın elektrikçilerde çok uyguna bulabilirsiniz. tornavidayı değdirdiğiniz pinlere dikkatlice sarın butonu kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Boran Sarıbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bitane buton alın elektrikçilerde çok uyguna bulabilirsiniz. tornavidayı değdirdiğiniz pinlere dikkatlice sarın butonu kullanın.
Bende elektrik miyim ama kullanma gerçi duymuyorum tornavida yeterli ilerde kasa alırsam kullanırım

1905

80+ Silver
Bende elektrik miyim ama kullanma gerçi duymuyorum tornavida yeterli ilerde kasa alırsam kullanırım
bence tornavida ile açmak daha keyifli oluyor valla. hatta kısa ufak tornavidalardan varsa evde köşede bir yerde yer kaplamaz da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,743
Üyeler
171,444
Son üye
crissy
Top Bottom