Boran Sarıbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
yeni sistem topladım uzay montaj kullanıyorum ama tozlanıyor toz sisteme zarar verir mi veya kasa almam lazım mı
Hocam uzay montaj kullanılabilir fakat bir şey dökülme düşme vs vs gibi durumlar var kasa zaten bir pc deki en ucuz parçalardan biri sayılır 2000 TL'ye tavandan 360 sıvı soğutma desteği rgb kumanda kontrolcülü kasalar varyeni sistem topladım uzay montaj kullanıyorum ama tozlanıyor toz sisteme zarar verir mi veya kasa almam lazım mı
damacana daha mantıklı
Damacana işlevsiz, bu dediğim kaptan al, üst kapağına 30x30 vantilatör tak fana gerek yok. Egzoz fan takmayı da unutma.damacana daha mantıklı
2.5 aydır bu şekilde 6 aydır da kutu üstünde kullandım toz dert edilecek bir şey değil. sistemin kurulu olduğu ortam benimki gibiyse ısınır veya oda sıcaksa mümkün mertebe soğuk odaya kurmak lazım sistem hava almıyor çünkü kasadan çıkarttığımda işlemci 7-10 derece daha sıcak çalışıyorduyeni sistem topladım uzay montaj kullanıyorum ama tozlanıyor toz sisteme zarar verir mi veya kasa almam lazım mı
knk dikkat et çarpılma ha asdhasdasdgfads .d2.5 aydır bu şekilde 6 aydır da kutu üstünde kullandım toz dert edilecek bir şey değil. sistemin kurulu olduğu ortam benimki gibiyse ısınır veya oda sıcaksa mümkün mertebe soğuk odaya kurmak lazım sistem hava almıyor çünkü kasadan çıkarttığımda işlemci 7-10 derece daha sıcak çalışıyordu
Alıntıyı görüntüle
çarpılacak bir şey yok insan vücudu 61v elektrik te çarpılır 41v-61v arası karıncalanma hisseder sistem 12v dan yüksek gerilime sahip değil mümkün değil çarpılmanknk dikkat et çarpılma ha asdhasdasdgfads .d
kasa mesele değil alınır da benim ortam çok dar olduğu için mecbur böyle kullanıyorum kasayı koysam mouse'un olduğu alan komple kapanıcak hem şık duruyorhocam kasaya verecek paranız varsa verin bence çünkü iyi bir atx argb kasa hem soğutma olarak sizi öne geçirir hem donanım güvenliği açısından hem şıklık açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.