Neler Yeni

Uzay montaj uzun vadede sisteme zarar verir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Boran Sarıbaş
yeni sistem topladım uzay montaj kullanıyorum ama tozlanıyor toz sisteme zarar verir mi veya kasa almam lazım mı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,725
İsim
Emre siyah
toz zarar vermez sadece ısı tutar kasa da paran varsa al yani

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Yunus Emre Uzun
yeni sistem topladım uzay montaj kullanıyorum ama tozlanıyor toz sisteme zarar verir mi veya kasa almam lazım mı
Hocam uzay montaj kullanılabilir fakat bir şey dökülme düşme vs vs gibi durumlar var kasa zaten bir pc deki en ucuz parçalardan biri sayılır 2000 TL'ye tavandan 360 sıvı soğutma desteği rgb kumanda kontrolcülü kasalar var

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan Yivus
Uzay montaj için en iyi kasa bu, biraz modifiye edersen 10 numara 5 yıldız.

1742498036878.jpeg

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Talha
2.5 aydır bu şekilde 6 aydır da kutu üstünde kullandım toz dert edilecek bir şey değil. sistemin kurulu olduğu ortam benimki gibiyse ısınır veya oda sıcaksa mümkün mertebe soğuk odaya kurmak lazım sistem hava almıyor çünkü kasadan çıkarttığımda işlemci 7-10 derece daha sıcak çalışıyordu
1742526173756.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Cihan Ünlü
2.5 aydır bu şekilde 6 aydır da kutu üstünde kullandım toz dert edilecek bir şey değil. sistemin kurulu olduğu ortam benimki gibiyse ısınır veya oda sıcaksa mümkün mertebe soğuk odaya kurmak lazım sistem hava almıyor çünkü kasadan çıkarttığımda işlemci 7-10 derece daha sıcak çalışıyordu
Alıntıyı görüntüle
knk dikkat et çarpılma ha asdhasdasdgfads .d

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Talha
knk dikkat et çarpılma ha asdhasdasdgfads .d
çarpılacak bir şey yok insan vücudu 61v elektrik te çarpılır 41v-61v arası karıncalanma hisseder sistem 12v dan yüksek gerilime sahip değil mümkün değil çarpılman

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
hocam kasaya verecek paranız varsa verin bence çünkü iyi bir atx argb kasa hem soğutma olarak sizi öne geçirir hem donanım güvenliği açısından hem şıklık açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Talha
hocam kasaya verecek paranız varsa verin bence çünkü iyi bir atx argb kasa hem soğutma olarak sizi öne geçirir hem donanım güvenliği açısından hem şıklık açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.
kasa mesele değil alınır da benim ortam çok dar olduğu için mecbur böyle kullanıyorum kasayı koysam mouse'un olduğu alan komple kapanıcak hem şık duruyor :). donanım güvenliğine gelirsek sistem bu haldeyken masayı arkaya öne defalarca çektim bir sıkıntı yaşatmadı yaşatmazda anakartın tüm vidaları takılı kısadevre ihtimali yok arada kasadan kestiğim matx anakart formatında parça var sadece ekran kartı nadir slottan gevşiyor vidalamadığım için o kadar da olur. soğutma olarak kesinlikle kasa daha iyi burada hem hava akışı yok hemde alan kapalı olduğu için ısı hapsoluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,247
Üyeler
170,329
Son üye
Aizenbtw
Top Bottom