Neler Yeni

Üzerime nitrik asit geldi

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
Beyler selam oncelikle sulama yaparken boru üzerime su ile karışık nitrik asit geldi bu durumda ne yapmam lazım üzerimde pantol vardı hemen çıkardım kızardı üzerine ne sürsem iyi gelir bazik bir şey iyi gelir mi patetes filan cahiligim yüzünden kusura bakmayin

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Hocam gecmis olsun ama kafaniza gore birsey surmeyin derim. Asit-baz birbirini dengeler ama tepkime ile.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
su tut

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Su ile karışıktı ve sonra sabunlu suyla yıkadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler tamamdır
Hocam krem olarak yine doktor onerisi olmadan kullanmayin derim ama fito krem yaniga iyi geliyor.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam krem olarak yine doktor onerisi olmadan kullanmayin derim ama fito krem yaniga iyi geliyor.
Fito içinde asidik bir şey varsa daha kötü yapmaz mı bı içeriğini araştırayım süreyim

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
kardeşim mümkünse acile git doktor sürsün ne sürecekse, sonra kalıcı iz oluşursa pişman olmayasın.

Starlex

80+ Silver
Beyler selam oncelikle sulama yaparken boru üzerime su ile karışık nitrik asit geldi bu durumda ne yapmam lazım üzerimde pantol vardı hemen çıkardım kızardı üzerine ne sürsem iyi gelir bazik bir şey iyi gelir mi patetes filan cahiligim yüzünden kusura bakmayin
Buradaki öneriler doktor olmadığı sürece dinleme acil olarak hastaneye git acilinden girişi yaparsın

Top Bottom