Uzman/Astsubay serüveni nasıl ilerliyor?

husoy1903

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba iyi sosyaller.
Askerliğimi uzun zaman önce bitirdim lise diplomam bulunuyor. Uzman/Astsubay'a başvurusu yapmak istiyorum fakat sağlıktan kalma şansım çok yüksek ama şansımı denemek istiyorum ve sorularımı sizlere sunuyorum.

Usta birliği : Kars

Uzman/Astsubay Başvuru süreci ve eğitim süreci ne kadar sürüyor?
Uzman/Astsubay Sağlık testinde nelere bakılıyor? Normal zorunlu askerlikte bir şekilde yırttık bu sağlık konusunu fakat bunda çok detaya iniliyor mu merak ediyorum?
Uzman/Astsubay Eğitim sürecinde normal askerlik eğitimi ise (komando felan değilse) biliyorum fakat bunu sürekli uygulamak ve yürürlülüğe sunmak şuanda bana kalıyor, sağlığın bir kere daha önemi işte...
Uzman/Astsubay Eğitim sürecini geçtiğimi farzediyorum, Bölge dağıtım nasıl oluyor? Ne zaman belli olup gidiyoruz?
Uzman/Astsubay Etkisi oluyor mu doğuda görevlendirildim normal askerliğimi, tekrar gitme ve aynı karakola düşme şansım oluyor mu büyük ihtimalle zor olucakta sorayım eminim ki daha bilgili şeyler vardır bekliyorum mesajlarınızı.

Sağlıcakla selametle kalın şimdiden. <3

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzman kaldığım süreçte mesela açık üniversiteyi bitirsem peki nasıl oluyor?

Son düzenleme:
20 yıllık astsubay bile doğuya gidiyor hocam her türlü doğuya gideceksiniz. mesela doğu görevinizi tamamlayıp batıya gelirseniz tekrar doğuya her türlü gidiyorsunuz.

Sağolun hocam bilgi için, konudaki sorular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,425
Üyeler
192,337
Son üye
Berkayagir
Geri