Neler Yeni

Uzmanlar Bilgisayar sipariş iptali sonrası farklı sitede satış

Section8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adem
24.10.2024 tarihinde Pazarama web sitesi üzerinden Uzmanlar Bilgisayar satıcısından 3 adet AMD ryzen 7 7800X3D işlemci aldım. 25.10.2024 tarihinde tarafımı arayıp 3 adet işlemcinin stokta olmadığını sadece 1 adet tarafıma göndereceklerini belirttiler. Durumu kabul etmediğimi gerekirse bekleyebileceğimi belirttim. Sonrasında Kasımdan önce stok gelmeyeceğini kasım ayı içinde garanti vermediklerini söylediler ve 2 ürünü iptal ettiler. Sonrasında 26.10.2024 tarihinde farklı bir Pazaryeri üzerinden Uzmanlar Bilgisayar yi kontrol ettiğimde almış olduğum tutarın üzerine 1000 TL ekleyerek 2 tane ürünün satışa koyulduğunu gördüm. Kendilerini aradığımda çözüm sunmak bir yana gidip xml hatası, stok değişkenliği vb. gibi her zamanki söylenenleri söyleyip yasal haklarımı kullanabileceğimi belirttiler. Hem satışta yapmış oldukları bu durumdan dolayı hem de sonrasındaki üsluplarından dolayı Uzmanlar Bilgisayar yi önermiyorum.

Ekler

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    53 KB · Hit: 43
  • Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    77.9 KB · Hit: 37
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    101.1 KB · Hit: 31
Son düzenleme:

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert Ketenoğlu
Gaming gen tr de daha uyguna satılıyordu hala devam ediyorsa oradan bakın isterseniz bu fiyatlar bile normal olmaya başladı incehesap gaming gecesinde Asus x670 anakart ile bundle siparişi verip başka bir ödemem çıkınca iptal etmek zorunda kalmıştım yanlış hatırlamıyorsam 15000 TL idi

Section8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gen tr de daha uyguna satılıyordu hala devam ediyorsa oradan bakın isterseniz bu fiyatlar bile normal olmaya başladı incehesap gaming gecesinde Asus x670 anakart ile bundle siparişi verip başka bir ödemem çıkınca iptal etmek zorunda kalmıştım yanlış hatırlamıyorsam 15000 TL idi

15500 civarına gelmişti bana tanesi ama taksit avantajı olduğundan aldım. Burada açıkcası fiyatında bir önemi yok. Belki firma 1000 TL fazla kazanacak n11 üzerinden ama böyle küçük hesaplar için firmalarını karalıyorlar müşteriyide mağdur ediyorlar. Gerekli yerlere başvurumu yapacağım bu konuda.

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert Ketenoğlu
15500 civarına gelmişti bana tanesi ama taksit avantajı olduğundan aldım. Burada açıkcası fiyatında bir önemi yok. Belki firma 1000 TL fazla kazanacak n11 üzerinden ama böyle küçük hesaplar için firmalarını karalıyorlar müşteriyide mağdur ediyorlar. Gerekli yerlere başvurumu yapacağım bu konuda.
Haklısın

Ajusshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmet
21 Kasım'da ben Corsair bulk sipariş geçtim pttavm üzerin den tarafıma hiç alakasız dandik bir ürün yollandı resmen nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar pttavm müşteri temsilcisi satıcısını savunuyor bana telefon da uzak durun bu satıcıdan

Keyfen

80+ Bronze
dostum bu tarz şeylerin içinde olduğum için söylim sana yetersiz eleman çok iş sonunda ise bazı fiyatların eski kalması yeterli ilginin gösterilmemesi sonuç ise müşteri memnuniyetsizliği, tahminimce çalışan hatasından o üründen zzarar edeceklerdi ve bu zararı o kısımla ilgilenen çalışana yıkacaklardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,646
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom