keşke bende alsaymışım çok pahalı demiştim gittim 1800e oyunlu ikinci el fat kasa aldım kazıklandımben 2017 de 1500 e almıştım ?? ama 2 kollu ve fifa17 dahildi
Steam Valvenin dağıtım pazarlama şirketidir köklüdür pek cok oyunun yapımına ortak olur kaynaklarını paylaşır ortak olur algı yaratma fortnite ise free 2 play oyun oyun içinde skin vs indirim yaparsa tüm ülkelere yapar mecburen senin de anlamadığın indirim de yapsa kar odaklı calıstığıdır şirketlerin adam sanal oyunlarda bile indirim yapablr cd siz gecmişe dönük ps3 ps4 oyunlarada yapar cünkü orda yaptığı ülkede maliyet düşüktür server kiralları sunucu hizmeti ucuzdur anlıyor musun 1 tb veriyi 50 cent e mal ediyordur orda burda belki 6 7 tl ye ediyordur kar ını karşılamıyordur. dün paylaştığım görseli hatırlarsan arjantin olanı belki senin ülkendeki fiyat taban fiyatıdır zaten yada dediğin gibi karlı görmeyip kendisi yapmayı etmemiş olabtercih lr ama bu yinede sana buna kızma hakkı vermez sen bakkal aliye çikoatayı sana fiyatı 1.5 tl olan cikolatayı bana 1.5 liraya verdi benden sonra başkası geldi 100 liralık market alısverisi yaptı çikolata da benden olsun coluk cocuk yer dedi diye bakkala bana 1.5 diyon buna bedava verdin diye kızamazsın hizmet sunulan olmaktan istediğini alamayıncada ağlayan olmaktansa hizmet sunan olamamamıza benim öfkem ekonomiye bilmem neye değil sen yanlıs anlıyorsun beni ama ekonomi de bi belirleyici unsur ekonomin kötü oldugu icin geliştirici olamıyorsun imkan yok yazılımcın yok geliştiricin yok üretimi değilsede birleştirmeyi yapacak kapasitede fabrikan yok bunlar da bi etken sonuc bi taraflarmızı da parçalasak sonuc bu hadi bende daha fazla tartışamam bu konuda seninde düşünce yapınının beni anlamakla uzaktan yakından alakası olmadıgını ayranın dökülmeden oyununu oynamakla ilgilendiğini gösteriyor ayranın dökülmesin kardesm eywsteam ->valve corp->valve complate pack (cs,portal,halflife...)
epic games->fortnite ikisinin oyunları da dünyayı salladı kardeşim
bence sen yanlış düşünüyorsun da farklı bir açıdan bakmak niyetinde hiç değilsin. herşeyin sorumluluğunu ekonomiye bağlıyorsun ama ürün sayısı azaldı diye zam yapan esnafla döviz kurunun alakası yok mesela sorduğunda sana dolar yüksek demeleri yeterli herhalde. dün fiyat 3 bugün 5 ise "sorumlu ekonom" diyince akan sular duruyor. tabi senin mantığına göre ona da laf edemeyiz çünkü kötü ekonominin bedelini esnafa kesemeyizçünkü dün 6.85 bugün 6.86. şunu da söyliyim de daha bir şey yazmam eğer sony türkiyeyi bir pazar olarak görmeseydi oyunlar türkçe dil desteğiyle gelmezdi. sen kafanda herşeyin sebebi para, ekonomi, biz berbatız parası olanlar hep haklı diye kurmaya devam edersen hayattan da zevk alamazsın haberin olsun. iyi forumlar