Uzulelim artık PS4 3 yıl önce 999tlidi

ps5 almak zorunda değil kimse zaten o fiyatta almayın 3 5 exclusive oynamayıversinler. daha şirket türkiyeyi indirimlerine dahil etmeye tenezzül etmiyor yinede insanlar ps ps diye konuşmaya reklam yapmaya devam ediyorlar. reklam gibi gelmeyebilir ama konuşarak özeniyor insanlar ve elit bir şey o, sahip olmalıyım psikolojisine giriyorlar.onun yerine PC topla daha uzun ömürlü ve daha işlevsel bir sistemin olsun
FİYAT Sony nin elinde deil.

Devlet bişi yapamazki kimsenin adinida geçirmiyotuz
Görüş belirtmek dışında ayasofya alaklı ile söylemler bağımsızlık ihlali sayılacak ve hapis/para cezasına çarptırılacak. Aman dikkat edin dostlar

ps5 almak zorunda değil kimse zaten o fiyatta almayın 3 5 exclusive oynamayıversinler. daha şirket türkiyeyi indirimlerine dahil etmeye tenezzül etmiyor yinede insanlar ps ps diye konuşmaya reklam yapmaya devam ediyorlar. reklam gibi gelmeyebilir ama konuşarak özeniyor insanlar ve elit bir şey o, sahip olmalıyım psikolojisine giriyorlar.onun yerine PC topla daha uzun ömürlü ve daha işlevsel bir sistemin olsun
aga adamlar keyfinden yapmıyor gibi konusuyon sony türkiye geldi ülkeye dolar kurunudan osundan busundan istenen kar payından zarar etti çekildi telefon getirdi adamlar zamsung zamsung gral moruq diye diye telefon satısından da geri cekildi sonra pleysteyşın oynuyoduk biz nere gittin sony bize kampanya yapmıyon demenin bi mantığı da yok yani paşalar gibi sony euresia ya bağlıyız şimdi mecburen euro kuruna ötv ne dikkat edemiyorsan o da sony nin değil bizim suçuumuz

500dolar yurt dışında burada konsol vergisi, trt vergisi, kol tutma vergisi, kol kapakçığı vergisi, kdv, ötv, ayt, lys , lgs, tft, cd vergisi

500dolar yurt dışında burada konsol vergisi, trt vergisi, kol tutma vergisi, kol kapakçığı vergisi, kdv, ötv, ayt, lys , lgs, tft, cd vergisi
Lgs vergisini odeyemedim 419 tanesi i odedim 500 tane vergiden (Silivri is coming )

500dolar yurt dışında burada konsol vergisi, trt vergisi, kol tutma vergisi, kol kapakçığı vergisi, kdv, ötv, ayt, lys , lgs, tft, cd vergisi de dahil olduğu için fiyat 8000 tl oluyor

aga adamlar keyfinden yapmıyor gibi konusuyon sony türkiye geldi ülkeye dolar kurunudan osundan busundan istenen kar payından zarar etti çekildi telefon getirdi adamlar zamsung zamsung gral moruq diye diye telefon satısından da geri cekildi sonra pleysteyşın oynuyoduk biz nere gittin sony bize kampanya yapmıyon demenin bi mantığı da yok yani paşalar gibi sony euresia ya bağlıyız şimdi mecburen euro kuruna ötv ne dikkat edemiyorsan o da sony nin değil bizim suçuumuz
ben ps5 fiyatına laf etmiyorum şirkete laf ediyorum eğer benim ps3 veya ps4üm varsa ve sen tüm dünyaya pandemi indirimi yapıyorsan ama türkiyeyi dahil etmiyorsan buna laf etme hakkını bana veriyorsun demektir. bu kitlesini önemsemediği anlamına gelir. düzeltin şikayetlerini umursamadığı anlamına gelir. avrupaya kıyasla insanların daha zor satın aldıkları konsola oyun içeriğinde indirim yapmayarak banane siizden dedikleri anlamına gelir. donanımın fiyatının veya döviz kurunun bu durumla ilgisi yok.
sony experia konusuna gelirsek bu durum tr ile değil dünya ile alakalı. hep aynı tasarımı yaptılar beğeneni de beğenmeyeni de soğuttular.fiyat politikaları da benzer segmente göre pahalı olunca tutmaması gayet normal burada işin içine döviz kuru girdi diyebiliriz ama zamzung dediğin şirket karından kısıp sürümden kazanmaya çalıştıysa onlar da gayet yapabilirdi. diğer şirketlere rakip olmak derdinde olmuyorlarsa bizim konuşmamızı gerektiren bi olay kalmamıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

donanım fiyatından bahsetmedim politikalarından bahsettim ve tek işlevli bir konsol için çok fazla para

ben ps5 fiyatına laf etmiyorum şirkete laf ediyorum eğer benim ps3 veya ps4üm varsa ve sen tüm dünyaya pandemi indirimi yapıyorsan ama türkiyeyi dahil etmiyorsan buna laf etme hakkını bana veriyorsun demektir. bu kitlesini önemsemediği anlamına gelir. düzeltin şikayetlerini umursamadığı anlamına gelir. avrupaya kıyasla insanların daha zor satın aldıkları konsola oyun içeriğinde indirim yapmayarak banane siizden dedikleri anlamına gelir. donanımın fiyatının veya döviz kurunun bu durumla ilgisi yok.
sony experia konusuna gelirsek bu durum tr ile değil dünya ile alakalı. hep aynı tasarımı yaptılar beğeneni de beğenmeyeni de soğuttular.fiyat politikaları da benzer segmente göre pahalı olunca tutmaması gayet normal burada işin içine döviz kuru girdi diyebiliriz ama zamzung dediğin şirket karından kısıp sürümden kazanmaya çalıştıysa onlar da gayet yapabilirdi. diğer şirketlere rakip olmak derdinde olmuyorlarsa bizim konuşmamızı gerektiren bi olay kalmamıştır
bende sana diyorum ki canım kardeşim türkiye bi pazar değil türkiye avrupa bölgesinin alt bölgesi beylikdüzü gibi bişeysin yani seni muhattap alan yok anlıyor musun biz kendimiz yaptık bunu sony avrupaya ne yaparsa sanada o ama yaptıgı işine yaramıyor çünkü ne yaparsa yapsın çarpı (x) (.) 7,5

xperia konusundada sony her zaman premium segmentte telefonlar üretmiştir alt orta segmente nerdeyse hiç teşebbüs bile etmedi etse gayetde yakalardı pek cok şirketi samsung hic bir zaman sürümden kazanıyım kardan kısıyım kafasında bi şirket olmadı onuda düzelteyim malzeme kalitesi amoled ekranları haricinde herzaman vasat ve kalitesiz olmuştur telefonlarda s7 edgeyi tenzih ediyorum burdan yedek parca satısı ve serviste dahil KAZIK olarak nitelendirilecek fiyatları sunmuştur türkiyede premium segmentten deil j7 j5 a20 a30 gibi modellerden kırdı parayı samsung sony nin aksine SONY üst segmentte xperia z5 premium sürümüne kadar hatta xz1 sürümüne kadar cok cok altta fiyatlarla cok iyi performans cihazları verdi türkiyede xz1 2018 yılında rakibi cogu telefondan cok daha iyi işlemci ekran grafik işlemci ile geldi yine kendini beğendiremedi dedğin gibi dünya capında telefon işinde biraz geri kaldı satışta ama türkiyedeki gibi hic biryerden çekilme gereksinimi duymadı sony = prestij= kalite demektir dünyanın her yerinde zararına ps üretim oyundan kara gecen bi şirketten bahsediyorsun onu bile kacırdıysak vardır bi hatamız

Son düzenleme:
bende sana diyorum ki canım kardeşim türkiye bi pazar değil türkiye avrupa bölgesinin alt bölgesi beylikdüzü gibi bişeysin yani seni muhattap alan yok anlıyor musun biz kendimiz yaptık bunu sony avrupaya ne yaparsa sanada o ama yaptıgı işine yaramıyor çünkü ne yaparsa yapsın çarpı (x) (.) 7,5

xperia konusundada sony her zaman premium segmentte telefonlar üretmiştir alt orta segmente nerdeyse hiç teşebbüs bile etmedi üst segmentte xperia z5 preimum sürümüne kadar hadda xz1 sürümüne kadar cok cok altta fiyatlarla cok iyi performans cihazları verdi türkiyede xz1 2018 yılında rakibi cogu telefondan cok daha iyi işlemci ekran grafik işlemci ile geldi yine kendini beğendiremedi dedğin gibi dünya capında telefon işinde biraz geri kaldı satışta ama türkiyedeki gibi hic biryerden çekilme gereksinimi duymadı sony = prestij= kalite demektir dünyanın her yerinde zararına ps üretim oyundan kara gecen bi şirketten bahsediyorsun onu bile kacırdıysak vardır bi hatamız
bence sende beni anlamıyorsun. şirket dediğin şey para kaynağı arar yok senin ülkeni saymam sen başka grubun alt dalısın sana ne verirsem onu yiceksin demez. epic games insanlara diyo mu siz bedavacısınız kurunuz yüksek bu ülkeye 1 kupon sınırlaması getirelim diye ama sony kampayasından mahrum bırakabiliyor buna kur diyorsun ps cafeler acaba avrupa ülkelerinde trdeki kadar var mı. zararına satış isteyen de yok diyorum ki ben 8kya sadece oyun odaklı bir konsol alcam oyununu bana 500tlye satacak kampanya zamanında ben seni dahil etmiyorum banane diyecek ve ben hala gidip onların sattığı şeyleri almaya çalışacağım.her exclusive 500tl olacaksa ben neden ps alayım. hak aradığımda sus sen diğer insanlardan aşağılıksın diyecek ama sorun bizim ülkemizdeki kur farkı mı olacak. steamde neden işlemiyor senin dediğin durum epicte neden işlemiyor . para derdi olmayan bir şirket için fazla iyimser davranıyorsun. aklına gelmiyor olabilir ama ea in tükürdüğünü nasıl yalamak zorunda kaldığını hatırlatayım

bence sende beni anlamıyorsun. şirket dediğin şey para kaynağı arar yok senin ülkeni saymam sen başka grubun alt dalısın sana ne verirsem onu yiceksin demez. epic games insanlara diyo mu siz bedavacısınız kurunuz yüksek bu ülkeye 1 kupon sınırlaması getirelim diye ama sony kampayasından mahrum bırakabiliyor buna kur diyorsun ps cafeler acaba avrupa ülkelerinde trdeki kadar var mı. zararına satış isteyen de yok diyorum ki ben 8kya sadece oyun odaklı bir konsol alcam oyununu bana 500tlye satacak kampanya zamanında ben seni dahil etmiyorum banane diyecek ve ben hala gidip onların sattığı şeyleri almaya çalışacağım.her exclusive 500tl olacaksa ben neden ps alayım. hak aradığımda sus sen diğer insanlardan aşağılıksın diyecek ama sorun bizim ülkemizdeki kur farkı mı olacak. steamde neden işlemiyor senin dediğin durum epicte neden işlemiyor . para derdi olmayan bir şirket için fazla iyimser davranıyorsun. aklına gelmiyor olabilir ama ea in tükürdüğünü nasıl yalamak zorunda kaldığını hatırlatayım
evet işte sıkıntı bu kapitalist dünya bu demek zaten paran kadar adamsın paran kadar sözün gecer dünyada kendi yaşamındada bunu göreceksin paran kadar dinlenecek paran kadar sevilecek paran kadar söz geçireceksin yoksa arjantinde 3500 dolara god of war 4 alan adam 12500 arjantin pezetosu ödüyorlar sanırım o adamın günahı ne peki steam epic bu dediğin olayla uzaktan yakından alakalı değil steam kendi oyun yapmıyor yada epic sony bu işin konsolun oyun motorunun oyun stüdyolarının oyun senaristlerinin oyun yazılılmcılarının konsol fabrikasının dağıtım ypaan filonun sahibi bi şirket o bir tekel ve tüm masrafları kendi bünyesinde barındırıyor x şirketi gibi bir oyun yapıp 10 sene satıp karından para kesmiyor bu oyunları erken oynamak istiyorsan maliyeti karşılanana kadar bu fiyattan alacaksın dünyanın heryerinde 69 dolardır sony oyun cd si (ps3 de öyleydi ) bana da mı 69 demenin bi mantığı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adsız.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,028
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri