Neler Yeni

Uzun İnce Saçların Şekillendirilmesi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Uzun saçlı dostlar merhabalar, saçlarım omuzlarımda ve dümdüzler.
İnce telli ve biraz seyrekler. Uyandığımız zaman gibi olan veya ilk duştan çıktığımızda olduğu gibi kabarmasını istiyorum.

Kullanmamı önereceğiniz sprey vb. var mı? Deniz suyu spreyi öneriliyor etrafta. Saçların halini ekledim. Bunlar gene kabarmış hâli. Normalde dümdüz halı gibi.

Ekler

• 1E517B4E-A9AB-41D5-9D83-699D51D97E8C.jpeg
    1E517B4E-A9AB-41D5-9D83-699D51D97E8C.jpeg
    1.5 MB · Hit: 65
  • D2FC0717-CF4F-4B85-BFE5-B0E09D37A491.jpeg
    D2FC0717-CF4F-4B85-BFE5-B0E09D37A491.jpeg
    1.2 MB · Hit: 61

2mApoo

80+ Silver
Konudan bağımsız seni şu turgut ekim adlı elemana benzettim nedense :D Bak videosu resim fln aşağıda :D Alakanız varmı cidden ?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan bağımsız seni şu turgut ekim adlı elemana benzettim nedense :D Bak videosu resim fln aşağıda :D Alakanız varmı cidden ?

Yok be olm :D Ben daha yakışlı değil miyim üzüyosun :p

2mApoo

80+ Silver
Abi yok ya o boşboğaz küfür suratlının teki ayıptır söylemesi. Harbiden saçlarınız benzediği için onu andırdın :D
Bu arada abi o beyaz tişörtü BEYMEN.com dan mı aldın ? Bir ara mağazından görmüştüm sorayım dedim :D

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Abi yok ya o boşboğaz küfür suratlının teki ayıptır söylemesi. Harbiden saçlarınız benzediği için onu andırdın :D
Bu arada abi o beyaz tişörtü BEYMEN.com dan mı aldın ? Bir ara mağazından görmüştüm sorayım dedim :D
Onun saçları daha hacimli ya, ben de öyle yapmaya çalışıyorum denebilir. Tişört marks&spencer’dan düz beyaz. Baskısını kendim yaptırdım. Overseer’ın Wreckage albüm
Kapağı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Uzun saçlı dostlar merhabalar, saçlarım omuzlarımda ve dümdüzler.
İnce telli ve biraz seyrekler. Uyandığımız zaman gibi olan veya ilk duştan çıktığımızda olduğu gibi kabarmasını istiyorum.

Kullanmamı önereceğiniz sprey vb. var mı? Deniz suyu spreyi öneriliyor etrafta. Saçların halini ekledim. Bunlar gene kabarmış hâli. Normalde dümdüz halı gibi.
Hocam ben sarımsaklı saç kremi kullanıyorum saçları baya yumuşak yapıyor ama ben saçlarımın kabarmasını istemediğim için kullanıyorum. Benim saçlarda omuzu geçmiş durumda fakat çok gür. Kullandığım krem kabarmasını engelliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

2mApoo

80+ Silver
Onun saçları daha hacimli ya, ben de öyle yapmaya çalışıyorum denebilir. Tişört marks&spencer’dan düz beyaz. Baskısını kendim yaptırdım. Overseer’ın Wreckage albüm
Kapağı.
Anladım abi ayıptır söylemesi bende sweat tasarlamak istiyorum. İnternette bildiğin güzel güvenli başarılı site varmı ?
Ben bunu düşünüyorum ne kadar iyi bilmiyorum ama

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Anladım abi ayıptır söylemesi bende sweat tasarlamak istiyorum. İnternette bildiğin güzel güvenli başarılı site varmı ?
Ben bunu düşünüyorum ne kadar iyi bilmiyorum ama
Tam nerede baskı yapıldığından emin değilim abim hediye olarak aldı sorarım.

Top Bottom