Neler Yeni

Çözüldü✓ Uzun ömürlü Bluetooth kulaklık Önerisi

xHyeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yüksel
Bütçe
1000
Sağlam kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum daha önceden Xiaomi nin realme buds q modelini satın almıştım ancak 1 sene içerisinde ses zamanla bozuldu ve en sonunda tamamen kesildi

Bütçem: 1000 TL yi geçmezse sevinirim

OrkunJJ

80+ Silver
Sağlam kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum daha önceden Xiaomi nin realme buds q modelini satın almıştım ancak 1 sene içerisinde ses zamanla bozuldu ve en sonunda tamamen kesildi

Bütçem: 1000 TL yi geçmezse sevinirim
R50i öneririm, bütçe 1500 civarına çıkıyorsa ANC li yeni versiyonunu almanı öneririm.

xHyeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
R50i öneririm, bütçe 1500 civarına çıkıyorsa ANC li yeni versiyonunu almanı öneririm.
qcy t13 ile r50i arasında kalmıştım ama r50i yi tercih edeceğim sanırım öneriniz için teşekkürler

OrkunJJ

80+ Silver
qcy t13 ile r50i arasında kalmıştım ama r50i yi tercih edeceğim sanırım öneriniz için teşekkürler
QCY yi bilmiyorum ama R50i yi ilk çıktığında almıştım, o zamandan beri kullanıyorum. Pek bir memnuniyetsizlik yaşatmadı ama üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum 2 sene olmuştur. Ağırlıklı sağ kulaklığı kullanıyorum hep. Seste sanki ufak bir azalma var ama kirlenmeye ve deliklerinin tıkanmasına bağlı diye biliyorum. Ara ara temizliyorum sesi daha güzel alıyorum. Telefonla konuşmalarda da memnun ediyor. Rüzgar varsa karşıya ses biraz zor gidiyor onun dışında gayet iyi. Günde ortalama 2 3 saat kadar kullanıyorum. Ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum şarjı çok iyi gidiyor bence.

Top Bottom