Uzun ömürlü oyuncu kulaklığı önerisi

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
7000
arkadaşlar uzun ömürlü oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Fiyatı olabildiğince ucuz kablosu oyuncu kulaklığı ve fiyatı 7000k yı geçmeyen bir kulaklık istiyorum. Çünkü yedi bin tl den fazla ödeyemem

arkadaşlar uzun ömürlü oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Fiyatı olabildiğince ucuz kablosu oyuncu kulaklığı ve fiyatı 7000k yı geçmeyen bir kulaklık istiyorum. Çünkü yedi bin tl den fazla ödeyemem
Oyuncu kulaklıkları ses kalitesi genelde diğer kulaklıklara göre düşük oluyor. O yüzden sennheiser gibi markaların kablolu kulaklıklarnı tercih edebilirsin. Ama kablosuz vs düşünüyorsan gecikme düşük olduğu mecbur olduğu gaming alman lazım
Asus rog pelta veya corsair void mantıklı olabilir

Oyuncu kulaklıkları ses kalitesi genelde diğer kulaklıklara göre düşük oluyor. O yüzden sennheiser gibi markaların kablolu kulaklıklarnı tercih edebilirsin. Ama kablosuz vs düşünüyorsan gecikme düşük olduğu mecbur olduğu gaming alman lazım
Asus rog pelta veya corsair void mantıklı olabilir
ses kalitesinden bahsetmiyorum malzeme kalitesi ve uzun ömürlü olmasından bahsediyorum

Onlarıda baz alara söyledim.

Steelseries'in kulaklıkları malzeme kalitesi olarak iyidir ama biraz baskı yapıyor. Aşırı rahatsız etmiyor ama yine de anlayabiliyorsun, sonra yavaş yavaş alışıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri