Ben telefonu daha çok sosyal medyada gezinmek için kullanıyorum. Oyunda oynuyorum ama nadiren ve telefonu zorlayacak oyunlar oynamıyorum. Uzun süre idare edebilecek telefon arıyorum android tarafınamı yönelmeliyim ios tarafınamı
bütçen varsa mutlaka ios bütçeniz nedir ?Ben telefonu daha çok sosyal medyada gezinmek için kullanıyorum. Oyunda oynuyorum ama nadiren ve telefonu zorlayacak oyunlar oynamıyorum. Uzun süre idare edebilecek telefon arıyorum android tarafınamı yönelmeliyim ios tarafınamı
Yani 17k ya kadar yolu var ama işimi görecek daha alt bütçeli bir telefon varsa düşunülebilirilk önce bütçeye göre yönelmen lazım. Bütçe ne kadar ?
17k bütçede 13 mini, ekran sorun değil ise harika bir cihaz.Yani 17k ya kadar yolu var ama işimi görecek daha alt bütçeli bir telefon varsa düşunülebilir
Tamamdır17k bütçede 13 mini, ekran sorun değil ise harika bir cihaz.
iosBen telefonu daha çok sosyal medyada gezinmek için kullanıyorum. Oyunda oynuyorum ama nadiren ve telefonu zorlayacak oyunlar oynamıyorum. Uzun süre idare edebilecek telefon arıyorum android tarafınamı yönelmeliyim ios tarafınamı