Neler Yeni

Uzun saç için krem önerisi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
dostlar bakım ürünleri hakkında pek bir bilgim yok kafama göre de almak istemiyorum saçım çeneme yetişiyor arkadaşım saçın uzun saçın için krem falan kullanman şart falan dedi de
ne tür krem kullanmalıyım aranızda bilgisi olan var mıdır ?
konuya yardım olmayacak "burası teknoloji forumu bu ne alaka" gibisinden absürt yorumlarda bulunmayın lütfen

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
dostlar bakım ürünleri hakkında pek bir bilgim yok kafama göre de almak istemiyorum saçım çeneme yetişiyor arkadaşım saçın uzun saçın için krem falan kullanman şart falan dedi de
ne tür krem kullanmalıyım aranızda bilgisi olan var mıdır ?
konuya yardım olmayacak "burası teknoloji forumu bu ne alaka" gibisinden absürt yorumlarda bulunmayın lütfen
Krem yerine şampuan değişin bence.
Dalin önerimdir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Krem yerine şampuan değişin bence.
Dalin önerimdir.
saç derimde egzama var diye zaten özel şampuan kullanıyorum ama saçım böyle kuru bir görüntüsü var daha canlı falan gözükmesini istiyorum belki de bakım yapmadığım için böyledir diye düşündüm

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
saç derimde egzama var diye zaten özel şampuan kullanıyorum ama saçım böyle kuru bir görüntüsü var daha canlı falan gözükmesini istiyorum belki de bakım yapmadığım için böyledir diye düşündüm
Benimde saçımda egzama var. Ben annemin aldığı ile yikaniyorum. Bitkiselmiş öyle diyor 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,424
Üyeler
168,133
Son üye
Kalenikolsa
Top Bottom