Neler Yeni

Uzun süredir iPhone 11 kullanan detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Uzun süredir iPhone 11 kullanan biri varsa detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 aylık kullanicisiyim ama merak ettiğin bir şey varsa anlatabilirim
Ayın 10'un da maaş yattığı zaman alacağım hocam. Androidden bıktığım için S23 e bakmıyorum 2 seneye oda kasacak :D 13 alacaktım ancak 3 ay daha beklemek istemiyorum belki değişirim ileride üzerine ekleyip bilmiyorum. Şimdilik 11 de karar kıldım. Tüm deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Pil kamera ekran o bu şu vs programlar.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Aktif telefon kullanan birisiyim ( oyun vs oynamam) günde 2 defa sarja takmak zorunlu resmen.
Gerisi apple işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif telefon kullanan birisiyim ( oyun vs oynamam) günde 2 defa sarja takmak zorunlu resmen.
Gerisi apple işte.
İş de olduğum için çok bakamıyorum bana uzun uzun yetecektir o.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Ayın 10'un da maaş yattığı zaman alacağım hocam. Androidden bıktığım için S23 e bakmıyorum 2 seneye oda kasacak :D 13 alacaktım ancak 3 ay daha beklemek istemiyorum belki değişirim ileride üzerine ekleyip bilmiyorum. Şimdilik 11 de karar kıldım. Tüm deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Pil kamera ekran o bu şu vs programlar.
Kamera;

Hocam öncelikle kamerası mükemmel günümüz androidlere kıyasla ama gece çekimleri hariç diyebilirim iki tarafta güzel fotoğraf cıkarıyor ama androidin gece modu daha iyi zaten video kaydına bir şey diyemem mükemmel.

Pil;

Pil konusuna gelirsek ben genelde akşam takmam şarja Allah korusun patlar falan sabahtan koyuyorum 95’de falan cikariyorum bu pil bana biraz oyun oynadigim halde (ağır oyun) akşam 10’a kadar yetiyor bana zaten az şarj kaliyor az önce dediğim gibi bekletiyorum sabah takiyorum şarja

Ekran : evet lcd ekran ama kalitesiz bir lcd ekran değil gözün zaten alışıyor günesin altında full aydınlıkta ekran anlasılıyor ekran tamamen gozukmuyor ama anlaşılıyor ne olduğu yani

Yukarda s23 demişsin bence iphone 11’dense S23 alabilirsin benim bütçem yetmedi bunu aldım s23’de bende senin gibi düşünüyorum işte kasar falan ilerde ama sağlam telefon bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Kamera;

Hocam öncelikle kamerası mükemmel günümüz androidlere kıyasla ama gece çekimleri hariç diyebilirim iki tarafta güzel fotoğraf cıkarıyor ama androidin gece modu daha iyi zaten video kaydına bir şey diyemem mükemmel.

Pil;

Pil konusuna gelirsek ben genelde akşam takmam şarja Allah korusun patlar falan sabahtan koyuyorum 95’de falan cikariyorum bu pil bana biraz oyun oynadigim halde (ağır oyun) akşam 10’a kadar yetiyor bana zaten az şarj kaliyor az önce dediğim gibi bekletiyorum sabah takiyorum şarja

Ekran : evet lcd ekran ama kalitesiz bir lcd ekran değil gözün zaten alışıyor günesin altında full aydınlıkta ekran anlasılıyor ekran tamamen gozukmuyor ama anlaşılıyor ne olduğu yani

Yukarda s23 demişsin bence iphone 11’dense S23 alabilirsin benim bütçem yetmedi bunu aldım s23’de bende senin gibi düşünüyorum işte kasar falan ilerde ama sağlam telefon bence
Teşekkür ederim, S23 sağlam olsa bile 2 3 sene ye cayır cayır kasacak klasik android. iPhone'a bu parayı verir düşüneceğim tek şey 1.5 2 sene sonra batarya masrafı olsun :)

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Kamera;

Pil;

IMG_0774.png

SerhatCC

80+ Bronze
1.5 yıl kullandım. 14 proya geçtiğim gün gençleşmiş hissettim. 11i ilk aldığımda neden 12 almadım diye pişmanlık yaşadım direkt. 2021 de aldım o zaman çıkalı 2 sene olmuştu. şuan için asla 24 25 bin lira paraya tavsiye etmiyorum. ya bekle ya da başka telefon al. kamera iyi (4 senelik telefon ne kadar daha iyi sürer bilinmez, ekranı kötü)

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
İdare eder

Top Bottom