1canbozkurt
80+
Dahası
Uzun süredir iPhone 11 kullanan biri varsa detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler.
Yazın çok ısınıyor kankaUzun süredir iPhone 11 kullanan biri varsa detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler.
Gider yüksek ışık da şarj da girer isen ısınır evet. Demek isteğim daha detaylı kullanım deneyimleri idi.Yazın çok ısınıyor kanka
Yok şarjda değilken bile ısnıyor kamerası güzel amaGider yüksek ışık da şarj da girer isen ısınır evet. Demek isteğim daha detaylı kullanım deneyimleri idi.
1 aylık kullanicisiyim ama merak ettiğin bir şey varsa anlatabilirimUzun süredir iPhone 11 kullanan biri varsa detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler.
Ayın 10'un da maaş yattığı zaman alacağım hocam. Androidden bıktığım için S23 e bakmıyorum 2 seneye oda kasacak 13 alacaktım ancak 3 ay daha beklemek istemiyorum belki değişirim ileride üzerine ekleyip bilmiyorum. Şimdilik 11 de karar kıldım. Tüm deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Pil kamera ekran o bu şu vs programlar.1 aylık kullanicisiyim ama merak ettiğin bir şey varsa anlatabilirim
İş de olduğum için çok bakamıyorum bana uzun uzun yetecektir o.Aktif telefon kullanan birisiyim ( oyun vs oynamam) günde 2 defa sarja takmak zorunlu resmen.
Gerisi apple işte.
Kamera;Ayın 10'un da maaş yattığı zaman alacağım hocam. Androidden bıktığım için S23 e bakmıyorum 2 seneye oda kasacak 13 alacaktım ancak 3 ay daha beklemek istemiyorum belki değişirim ileride üzerine ekleyip bilmiyorum. Şimdilik 11 de karar kıldım. Tüm deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Pil kamera ekran o bu şu vs programlar.
Teşekkür ederim, S23 sağlam olsa bile 2 3 sene ye cayır cayır kasacak klasik android. iPhone'a bu parayı verir düşüneceğim tek şey 1.5 2 sene sonra batarya masrafı olsunKamera;
Hocam öncelikle kamerası mükemmel günümüz androidlere kıyasla ama gece çekimleri hariç diyebilirim iki tarafta güzel fotoğraf cıkarıyor ama androidin gece modu daha iyi zaten video kaydına bir şey diyemem mükemmel.
Pil;
Pil konusuna gelirsek ben genelde akşam takmam şarja Allah korusun patlar falan sabahtan koyuyorum 95’de falan cikariyorum bu pil bana biraz oyun oynadigim halde (ağır oyun) akşam 10’a kadar yetiyor bana zaten az şarj kaliyor az önce dediğim gibi bekletiyorum sabah takiyorum şarja
Ekran : evet lcd ekran ama kalitesiz bir lcd ekran değil gözün zaten alışıyor günesin altında full aydınlıkta ekran anlasılıyor ekran tamamen gozukmuyor ama anlaşılıyor ne olduğu yani
Yukarda s23 demişsin bence iphone 11’dense S23 alabilirsin benim bütçem yetmedi bunu aldım s23’de bende senin gibi düşünüyorum işte kasar falan ilerde ama sağlam telefon bence
Kamera;
Hocam öncelikle kamerası mükemmel günümüz androidlere kıyasla ama gece çekimleri hariç diyebilirim iki tarafta güzel fotoğraf cıkarıyor ama androidin gece modu daha iyi zaten video kaydına bir şey diyemem mükemmel.
Pil;
Pil konusuna gelirsek ben genelde akşam takmam şarja Allah korusun patlar falan sabahtan koyuyorum 95’de falan cikariyorum bu pil bana biraz oyun oynadigim halde (ağır oyun) akşam 10’a kadar yetiyor bana zaten az şarj kaliyor az önce dediğim gibi bekletiyorum sabah takiyorum şarja
Ekran : evet lcd ekran ama kalitesiz bir lcd ekran değil gözün zaten alışıyor günesin altında full aydınlıkta ekran anlasılıyor ekran tamamen gozukmuyor ama anlaşılıyor ne olduğu yani
Yukarda s23 demişsin bence iphone 11’dense S23 alabilirsin benim bütçem yetmedi bunu aldım s23’de bende senin gibi düşünüyorum işte kasar falan ilerde ama sağlam telefon bence