Neler Yeni

Uzun süredir iPhone 11 kullanan detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
1.5 yıl kullandım. 14 proya geçtiğim gün gençleşmiş hissettim. 11i ilk aldığımda neden 12 almadım diye pişmanlık yaşadım direkt. 2021 de aldım o zaman çıkalı 2 sene olmuştu. şuan için asla 24 25 bin lira paraya tavsiye etmiyorum. ya bekle ya da başka telefon al. kamera iyi (4 senelik telefon ne kadar daha iyi sürer bilinmez, ekranı kötü)
Aktif kullandığım Redmi Note 8 de IPS LCD, çözünürlüğü düşük olabilir 11 in evet ancak kimse piksel sayamaz tamamen dilden dile yayılmış bir şey :D İleride muhtemelen 13 ile değişirim diye düşünüyorum şuan 2 3 ay daha beklemek istemiyorum pek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ios kaç sürümü bu

SerhatCC

80+ Bronze
Aktif kullandığım Redmi Note 8 de IPS LCD, çözünürlüğü düşük olabilir 11 in evet ancak kimse piksel sayamaz tamamen dilden dile yayılmış bir şey :D İleride muhtemelen 13 ile değişirim diye düşünüyorum şuan 2 3 ay daha beklemek istemiyorum pek.

ios kaç sürümü bu
olay zaten her konuda olduğu gibi maddiyat keşke daha iyisi olsa elbette. ama çıkalı 4 sene olduğu için artık para harcamaya değer olacağını düşünmüyorum. normalde zaten hala 11in satışı bile olmazdı. ama türkiye koşullarından dolayı hala satılıyor. 2 sene sonra güncelleme almayacak bir telefon.bilemiyorum

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Teşekkür ederim, S23 sağlam olsa bile 2 3 sene ye cayır cayır kasacak klasik android. iPhone'a bu parayı verir düşüneceğim tek şey 1.5 2 sene sonra batarya masrafı olsun :)
IMG_0591.jpeg
IMG_0704.jpeg
IMG_0308.jpeg
IMG_0243.jpeg

Al kamera kaliteside böyle

ios kaç sürümü bu
Bende senin yolundayim aynı durumlarımız bende yurtdisi 13 alicaktim dedim biriktirir daha iyisini alirim ya da pc toplarim

ios kaç sürümü bu
İos 16.6

IMG_0591.jpeg
IMG_0704.jpeg
IMG_0308.jpeg
IMG_0243.jpeg

Bende senin yolundayim aynı durumlarımız bende yurtdisi 13 alicaktim dedim biriktirir daha iyisini alirim ya da pc toplarim

İos 16.6
ios kaç sürümü bu
İos 17’de daha iyi batarya performansi verecekmiş herhalde betasında öyle duruyor beta 6 sürümü bende var ama daha indirmedim

ios kaç sürümü bu
Kanka birde iphone 11 tabi ki fiyatini haketmeyen telefon ama döviz gibi mübarek kârlı satıyorsun birde sen idare etmelik diyorsun bu telefon ios 18’ide alıcak gibi duruyor 2 senesi var yani

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kötü telefon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İos 16.6

İos 17’de daha iyi batarya performansi verecekmiş herhalde betasında öyle duruyor beta 6 sürümü bende var ama daha indirmedim

Kanka birde iphone 11 tabi ki fiyatini haketmeyen telefon ama döviz gibi mübarek kârlı satıyorsun birde sen idare etmelik diyorsun bu telefon ios 18’ide alıcak gibi duruyor 2 senesi var yani
Kamerası çok iyi evet, iOS 17 de neye göre bataryası iyileşme durumu olabilir onu anlamadım ama

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
Teşekkür ederim, S23 sağlam olsa bile 2 3 sene ye cayır cayır kasacak klasik android. iPhone'a bu parayı verir düşüneceğim tek şey 1.5 2 sene sonra batarya masrafı olsun :)
Amiral gemisi android hiç kullandiniz mi ? Kac yillik s7 bile kasmıyor . Gidip miui arayuzlu çin malı kullanıp klasik android diyor sonrasında 4 yıllık 828p LCD IPS ekranlı artık premium olmayan cihaza 10 binlerce TL bayiliyorsunuz .

ios kaç sürümü bu
Eline bir s10+ al birde ip11 . İp11 ekranı rezil .

şahin doğan

80+ Platinum
11'i uzun süre deneyimledim ama 12 kullanıcısıyım. Aralarındaki en net farkın ekran olması dışında sağlıklı bir deneyim aktarabilirim diye düşünüyorum.
Kamera günümüz kullanımında yeterde artar. Eksikliğini hissedeceğin noktalar ön kamerada gece modu olmaması. Ön kamerasında gece modu olmayan bir telefondan geçersen sıkıntı olmaz ama ön kamerasında gece modu olan bir telefon deneyimlediysen büyük bir eksiklik gibi gelecek sana.
Pil tarafında gündelik kullanımda 6-7 saat ekran süresi veriyor. Standart bir telefon kullanıcısı için yeterde artar ama günde 10 saat telefona bakıyorsan 2. kere şarj etmen gerekecek.
Ekran renklerinde, detaylarında vs sorun yok ama IPS olması karanlıkta siyah bölgelerin gri ve mavimsi gözükmesine neden oluyor. Akşamları telefonda dizi/film izliyorsan en çok orada fark edersin.
Düz mantık olarak bakarsak son güncellemesi İOS 18 olacak gibi. İOS 18'den sonra muhtemelen 3-4 yıl daha uygulama desteği alacak. Daha sonrası şuanın iPhone 6'sı gibi olur.

Son olarak sıfır fiyatına değmez. Sıfır 11 almak yerine 2. el 12 Mini almak çok daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Amiral gemisi android hiç kullandiniz mi ? Kac yillik s7 bile kasmıyor . Gidip miui arayuzlu çin malı kullanıp klasik android diyor sonrasında 4 yıllık 828p LCD IPS ekranlı artık premium olmayan cihaza 10 binlerce TL bayiliyorsunuz .

Eline bir s10+ al birde ip11 . İp11 ekranı rezil .
Zaten samsung dan geçmiştim redmi ye teşekkürler

11'i uzun süre deneyimledim ama 12 kullanıcısıyım. Aralarındaki en net farkın ekran olması dışında sağlıklı bir deneyim aktarabilirim diye düşünüyorum.
Kamera günümüz kullanımında yeterde artar. Eksikliğini hissedeceğin noktalar ön kamerada gece modu olmaması. Ön kamerasında gece modu olmayan bir telefondan geçersen sıkıntı olmaz ama ön kamerasında gece modu olan bir telefon deneyimlediysen büyük bir eksiklik gibi gelecek sana.
Pil tarafında gündelik kullanımda 6-7 saat ekran süresi veriyor. Standart bir telefon kullanıcısı için yeterde artar ama günde 10 saat telefona bakıyorsan 2. kere şarj etmen gerekecek.
Ekran renklerinde, detaylarında vs sorun yok ama IPS olması karanlıkta siyah bölgelerin gri ve mavimsi gözükmesine neden oluyor. Akşamları telefonda dizi/film izliyorsan en çok orada fark edersin.
Düz mantık olarak bakarsak son güncellemesi İOS 18 olacak gibi. İOS 18'den sonra muhtemelen 3-4 yıl daha uygulama desteği alacak. Daha sonrası şuanın iPhone 6'sı gibi olur.

Son olarak sıfır fiyatına değmez. Sıfır 11 almak yerine 2. el 12 Mini almak çok daha mantıklı.
Teşekkür ederim :cool:

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
S9 dan redmi ye gecmek hiç mantıklı değil bence . İlla iPhone diyorsanız 11 gibi ömrünü yarılamış hatta sonuna yaklaşmış rezil ekranlı artık premium olmayan cihaza o parayı vermeyin en azından 12 mini -12 alın.
Teşekkür ederim :cool:

Top Bottom