Neler Yeni

Uzun süredir iPhone 11 kullanan detaylıca deneyimlerini aktarabilir mi?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
yani bir kaç ay sonra benim telefonunda pili hızla düşmeye başlayacak o zaman
Bu net değil benim ve çevremdeki insanların pil yüzdesini kontrol ettiğimde belirli bir ayda hızlanıyor hatta ve hatta örneğin o gün %87 ise 1 hafta sonra %88 e bile çıktığı oluyor. Sonra bu benim cihazım dahil yavaşladığına şahit oldum. %89 %93 arası 1 ayda indi mesela %89'da 1 aydır kullanıyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
2 senedir a72 kullanıyorum herhangi bir kasması yok. S23 amiral gemisi olduğundan onda hayli hayli olmayacaktır. Tabii siz bu önyargı ile devam edip muadili olmayan ve fiyatını hak etmeyen 11 i alabilirsiniz. Bana göre mantıklı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
2 senedir a72 kullanıyorum herhangi bir kasması yok. S23 amiral gemisi olduğundan onda hayli hayli olmayacaktır. Tabii siz bu önyargı ile devam edip muadili olmayan ve fiyatını hak etmeyen 11 i alabilirsiniz. Bana göre mantıklı değil.
5 Sene içinde en kral android kasacak. Şuna alışın arkadaşlar ANDROİDLER KASIYOR ŞUAN KASMASA YARIN KASACAK.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

HDogus

80+ Bronze
iPhone 11 eskide kaldı hocam hem sıfır fiyatını haketmiyor hemde herkesin elinde var. İkinci elden uyguna düşürürsen al yoksa üst modellere yönel.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
2018 sonundan 2022 başına kadar iPhone 8 kullandım sonra babamdaki iPhone 11 256 GB'a geçtim. Ekran büyüdü kamera gelişti telefon performansında çok fark görememiştim iPhone 8 hala hızlıydı. Benim hep kafama takılan LCD ekran konusuydu hala OLED ekran olsaydı keşke diyorum ve bazel denilen ekran kenarlıkları çok kalın iPhone 12'ye göre, iPhone X'e göre vs.

Telefon hızlı iyi zamanında ucuzdu artık değil pahalılaştı ama telefon da eskidi. Ben pil sağlığı %76'ya gelince pilini orijinal Apple Zorlu'da değiştirdim çok çok işime yaradı günlük pil ömrü yetiyor bana ortalama 4.5-5 saat kullanıyorum bu aralar şuan %28 sabah 9 gibi 100'deyken çektim ama dershanede az kullandım video çözüm falan izledim aktif kullanımı saat 17:00 sonrasında başladım. Yani aşırıya kaçmıyorsan yeter ama pil ömrü olarak 12 kadar iyi değil 13 ve 14 kadar hiç değil arada ciddi farklar var.

Ben telefondan memnunum seneye yks sonucuma göre değiştirmeyi düşünüyorum ama ihtiyacımı görüyor benim. Ama bence bu saatten sonra 11 alınmaz. 12 bile eski kalır yani ama 11 yerine 12 daha mantıklı (yeni kasa, OLED ekran, daha güçlü çip, daha küçük kenarlıklar)

2 senelik güncelleme ömrü kaldı. iOS 18 son güncellemesi olacak büyük ihtimal. Bu sene üzerine 4 model geçmiş olacak. Ona göre düşünün.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Aktif kullandığım Redmi Note 8 de IPS LCD, çözünürlüğü düşük olabilir 11 in evet ancak kimse piksel sayamaz tamamen dilden dile yayılmış bir şey :D İleride muhtemelen 13 ile değişirim diye düşünüyorum şuan 2 3 ay daha beklemek istemiyorum pek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ios kaç sürümü bu
Not 8 in neleri yetersiz geliyor hocam

Top Bottom