Sen hangi parçalari aldın dostumBenim gibi uzun vadeli güncel toplamak istiyorsan AMD yeni DDR5 anakart ve işlemcileri daha çıkmadığı için sadece şu anlık Kasa Psu M2 SSD DDR 5 bellek almamız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde DDR 6 DDR 6x ekran kartı
Ben şu anlık hiç bir parça almadım sizin gibi arkadaşlar la konuşarak parçaları tek tek almak istiyorum bütçe artabilir 25 30 olabilir her hafta bir parçayı almak istiyorumSen hangi parçalari aldın dostum
Ddr5 mi topluyacaksinBen şu anlık hiç bir parça almadım sizin gibi arkadaşlar la konuşarak parçaları tek tek almak istiyorum bütçe artabilir 25 30 olabilir her hafta bir parçayı almak istiyorum
AMD DDR5 toplamak istiyorumDdr5 mi topluyacaksin
Kasa olarak ne düşünüyorsun dostum bende AMD bekliyorumAMD DDR5 toplamak istiyorum
Bende arkadaşlara sorup karar verecegimKasa olarak ne düşünüyorsun dostum bende AMD bekliyorum
Senin belirlediğin kasa varmıKasa olarak ne düşünüyorsun dostum bende AMD bekliyorum
Onda da kararsızım da ddr5 ram çok pahalı ya 7-8 kArkadaşlar tavsiye edeceğiniz kasa varmı uzun süre sorunsuz kullanabileceğim PSU olabilir veya sonradan PSU alabilirim
Bende arkadaşlara sorup karar verecegim
Senin belirlediğin kasa varmı
Süresi):Onda da kararsızım da ddr5 ram çok pahalı ya 7-8 k
2 tane alsan 16 gb 3200 TL yapar