Görmeden bişey demek zorSistemi satıp İstanbul'a koşmalık bir şey çıkarır mı acaba.
Değil mi, satınca elimizde de patlayabilir.Görmeden bişey demek zor
Şöyle bir sistem 20k altına düşsün diye bekliyorum hala yaBende hocam bi 3060ti ya da 3070ti olan 20 26k arası güzel sistem olursa bende alırım![]()
çok büyük beklentilerim yok açıkçası diğer sitelere veya hazır sistem yapan kişilere baktığım zaman 1660ti li bir sistem olacağını düşünüyorum.V.O.K kanalının İtopya ile iş birliği yaparak hazırladığı yeni sistem duyurusu.
ortalama nasıl bir sistem olur senceGiriş seviye dedi sistem için
1660/i3 12 gen gibi bişey tahmin ediyorum benortalama nasıl bir sistem olur sence
1660 alınır mı sence? Ben yeni araştırmaya başladım da çok bilgim yok açıkçası, alınabilecek en düşük ekran kartı RX 6600 gibi geliyor..1660/i3 12 gen gibi bişey tahmin ediyorum ben
İncelemeleri iyi ama eleştiriyi görünce banlayan birisi. O yüzden ben beğenmiyorum.ilk defa görüyorum bu kişiyi sistemleri nasıl oluyor f/p sistem yapıyor mu
VOK friday ürünü dışında rakibi olan sistemler çıkardı.ilk defa görüyorum bu kişiyi sistemleri nasıl oluyor f/p sistem yapıyor mu
1080p de bu saatten sonra rtx3050 / rx6600 ün altına inilmez bencede1660 alınır mı sence? Ben yeni araştırmaya başladım da çok bilgim yok açıkçası, alınabilecek en düşük ekran kartı RX 6600 gibi geliyor..
Valla düşse bizde alırız iyi olur aslında ama benim bütçem biraz yüksek olduğu için sıkıntı etmiyorum. zaten böyle bi ekran kartı 10k 15k arası o yüzden yapacaklarını sanmıyorumŞöyle bir sistem 20k altına düşsün diye bekliyorum hala ya