Neler Yeni

V Rising Steam'de 25.60 TL!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Oyun izometrik kamera açısından oynadığınız ARPG mekaniklerini barındıran aynı zamanda yapı kurma ve koruma işine de giren bir tarzda.
Oyunda gelişip boss kesiyorsunuz.
Diablo ile Valheim'ın birleşimi olarak düşünebilirsiniz. Ama vampirlisi. Vampir teması belki pek ilgi çekici gelmeyebilir. Ama oyunu oynayanlar çok beğeniyor. Tek eksisi tek sarmıyor. Ben de arkadaş arıyorum o yüzden.
25 TL verip de oynamak isteyen varsa yazabilir.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ah be hocam sen cuphead için de bulamadın değil mi? Cuphead key satan site bulsam alıcam indirimde alamadım kartta para yokmuş 5 dk kalmıştı indirimin bitmesine yetişmedi ;d

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Gamepad'in var mı?
Yok hem de zamanım yok maalesef. Aldığım tüm oyunlar YKS sonrası yatırımı afsasfasfasf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cuphead key satan yer bulursan bana söyler misin hocam?

İndirim fiyatında.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hem de zamanım yok maalesef. Aldığım tüm oyunlar YKS sonrası yatırımı afsasfasfasf

Cuphead key satan yer bulursan bana söyler misin hocam?

İndirim fiyatında.
Cuphead en ucuz fiyatındaydı zaten. Bu arada Cuphead'i almana gerek yok. Benle oynayabilirsin. Steam Remote Play Together ile. Oyunu satın almana gerek yok bu bağlamda. Sadece gamepadin olması gerekiyor. Oyunu satın almayıp benle oynasan bile Steam başarımları işliyor bu adam bu oyunu oynuyor olarak işliyor. Cuphead Remote Play Together ın maskotu zaten.

Onun dışında key sitesi bilmiyorum valla.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Cuphead en ucuz fiyatındaydı zaten. Bu arada Cuphead'i almana gerek yok. Benle oynayabilirsin. Steam Remote Play Together ile. Oyunu satın almana gerek yok bu bağlamda. Sadece gamepadin olması gerekiyor. Oyunu satın almayıp benle oynasan bile Steam başarımları işliyor bu adam bu oyunu oynuyor olarak işliyor. Cuphead Remote Play Together ın maskotu zaten.

Onun dışında key sitesi bilmiyorum valla.
Biliyorum hocam bir kişi alsa yeter ama YKS nı atlatana kadar çok süre geçicek bulursam alıyım kenarda dursun istiyorum sağolasın

Cihangir

80+ Gold

Oyun izometrik kamera açısından oynadığınız ARPG mekaniklerini barındıran aynı zamanda yapı kurma ve koruma işine de giren bir tarzda.
Oyunda gelişip boss kesiyorsunuz.
Diablo ile Valheim'ın birleşimi olarak düşünebilirsiniz. Ama vampirlisi. Vampir teması belki pek ilgi çekici gelmeyebilir. Ama oyunu oynayanlar çok beğeniyor. Tek eksisi tek sarmıyor. Ben de arkadaş arıyorum o yüzden.
25 TL verip de oynamak isteyen varsa yazabilir.

25 tl ucuzmuş alsam mı bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom